Zoekt u een Sirius trailer?

8 maart 2019

Posted in Vrije tijd en Hobby

Wij hebben een paardenfokkerij en wij doen regelmatig mee aan wedstrijden. Sinds een aantal jaar hebben wij ons best gedaan om ons paard mee te laten doen aan allerlei wedstrijden en wij hebben daar veel succes mee geboekt. Dat betekende dat wij steeds vaker met ons paard naar allerlei plaatsen in zowel Nederland alsook Duitsland moesten gaan. Wij hadden altijd een heel oude trailer en toen wij laatst een grote geldprijs hebben gewonnen, hebben wij besloten om een nieuwe trailer te kopen. Wij zagen bij wedstrijden altijd dat bijna iedereen een Sirius trailer had. Als zoveel mensen een Sirius trailer hebben, dan moet dit waarschijnlijk een goede trailer zijn. Wij zijn daarom eens op zoek gegaan naar waar wij een goede Sirius trailer konden vinden. Als je eenmaal op het web gaat zoeken naar een Sirius trailer, dan kom je op allerlei sites terecht. Wij zouden echter de pagina van DeLemerij.nl willen aanraden omdat u hier voor een heel goede prijs een Sirius trailer kunt kopen. Wij hebben deze site aangeraden gekregen door mensen die ook veel met paarden werken dus wij wisten meteen dat wij het aanbod van dit bedrijf eens moesten gaan bekijken.

Deze Sirius trailer is een heel goede investering

Wij hebben even contact opgenomen met de mensen van DeLemerij.nl. Wij hebben hen uitgelegd dat wij graag een Sirius trailer wilden kopen voor ons paard. Wij hebben hen uitgelegd dat wij veel naar wedstrijden gaan en dat de Sirius trailer daarom comfortabel moest zijn voor het paard. Je wilt namelijk niet dat je paard met stress bij de baan aankomt omdat dit ten koste kan gaan van de prestaties van het paard. De mensen van DeLemerij.nl hebben ons heel veel handige tips gegeven en hebben ons uiteindelijk een heel goede Sirius trailer kunnen verkopen. Deze is voorzien van een speciaal kijkvenster voor het paard. Voor paarden is het namelijk belangrijk dat zij kunnen zien waar ze naartoe gereden worden. Wij merken ook dat ons paard veel rustiger uit de Sirius trailer komt dan het geval was wanneer hij uit onze andere trailer kwam. Wij zijn daarom heel blij dat wij zaken zijn gaan doen met de mensen van DeLemerij.nl. Mocht u ook een trailer zoeken, dan kan ik u dit bedrijf van harte aanbevelen. Men is altijd bereid om u meer tekst en uitleg te geven over de trailers die zij in hun aanbod hebben.

Wij kunnen weer vele jaren vooruit

Een van de grote voordelen van een Sirius trailer is dat deze vele jaren mee kan gaan. Het ding is gemaakt van hoogwaardige materialen zonder dat het een heel zwaar geheel wordt. Ons paard wordt daarom comfortabel vervoerd en dat was wat wij graag wilden. Kortom:
  • wij zijn zeer blij met onze aankoop
  • ons paard blijft veel rustiger sinds wij deze trailer gebruiken
  • wij hebben deze trailer voor een heel goede prijs kunnen kopen
Mocht u foto’s willen zien van de trailer, kijk dan even op de site die ik reeds noemde. Het adres is DeLemerij.nl.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn