Online geboortekaartjes bestellen

4 april 2019

Posted in Vrije tijd en Hobby

Als je zwanger bent is een van de leukste dingen om te doen het online zoeken naar geboortekaartjes. Je wilt natuurlijk een kaartje dat zowel hip als tijdloos is, want hij moet nu leuk zijn, maar ook nog als je kindje later groot is. Voor mooie, maar tijdloze designs ga je naar de webshop van Tsjip Geboortekaartjes (tsjipgeboortekaartjes.nl). Daar vind je een ruim aanbod met mooie kaartjes voor een geboorte, die je naar wens kunt aanpassen. Alle kaartjes van Tsjip zijn uniek doordat ze in hun eigen studio worden ontworpen. Het zijn dus geen standaard kaartjes, maar bedacht en ontworpen met liefde en oog voor detail. De ontwerpers van Tsjip houden van speels design met een knipoog, maar ze hebben ook hele stijlvolle kaartjes in hun assortiment. Wat voor stijl en kleur je ook zoekt in een geboortekaartje, bij Tsjip Geboortekaartjes vind je zeker iets dat bij je past. Sowieso zijn bijna al hun kaartjes te bestellen in meerdere kleuren, zoals roze of blauw voor een meisje of jongen, maar natuurlijk ook in veel neutralere kleuren voor wie niet van een typische jongens- of meisjeskaart houdt. Overigens zie je dat ├╝berhaupt steeds meer: genderneutrale kaartjes. Want wie heeft ooit bedacht dat meisjes van roze houden en jongens van blauw? Bij Tsjip Geboortekaartjes snappen ze dat veel ouders dat idee een beetje achterhaald vinden en daarom vind je er ook veel kaartjes met vrolijke, andere kleuren zoals okergeel, mintgroen en zelfs mooie designs op bruin kraftpapier. 

Geboortekaartjes gemakkelijk online bestellen

Als je bij Tsjip Geboortekaartjes jullie kaartje zoekt zul je verbaasd zijn over de ruime hoeveelheid keuze. Dat wordt nog lastig kiezen! Het aanbod is zo groot dat ze een handige zoekfunctie hebben, die je onder andere kunt gebruiken om te zoeken op basis van:

  • Thema
  • Seizoen
  • Formaat
  • Kleur

Op deze manier kun je je selectie alvast een beetje verfijnen en daarna een keuze maken uit de geselecteerde geboortekaartjes. Als je eenmaal een kaartje hebt gekozen kun je meestal ook nog diverse aspecten aanpassen, waardoor je het kaartje een beetje kunt personaliseren. En uiteraard kun je er precies die tekst op kwijt die jij en je partner graag willen vermelden, zoals een gedichtje of andere lieve woorden om jullie kleintje te verwelkomen. En kun je niet kiezen? Dan maak je gewoon gebruik van hun handige service om gratis twee geboortekaartjes naar keuze te ontvangen. Dan kun je ze even in het echt voelen en dan beslissen welke van de twee het wordt.

Wat zet je op je geboortekaartje?

Een aantal dingen moet je natuurlijk niet vergeten te vermelden op het geboortekaartje van je kleintje. De naam, geboortedatum en contactgegevens zijn het belangrijkste. Maar natuurlijk is het ook leuk te vermelden wat de lengte en het gewicht van het kindje is, en wie bijvoorbeeld de peetouders zijn. Veel mensen zetten er daarnaast op of mensen moeten bellen voordat ze langskomen of wanner de datum voor de babyborrel is, dat soort dingen. Of je er verder nog een tekst of gedicht op wilt zetten is helemaal aan jou. Misschien is er iets dat je je kindje wilt vertellen of dat leuk is voor later, maar ook als je het liever neutraal en strak houdt is dat helemaal prima. Bij Tsjip Geboortekaartjes maak je jouw kaartje precies zoals jij dat wilt. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn