Een kostuum voor carnaval kopen

31 januari 2019

Posted in Vrije tijd en Hobby

Een kostuum voor carnaval kopenBegin dit jaar werd ik uitgenodigd door een vriend om naar carnaval te gaan. Ik kom zelf uit het noorden van Nederland en wij vieren geen carnaval. Er wordt wel eens een feestje georganiseerd in een kroeg in de buurt waar mensen verkleed naar toe gaan, maar het is niets vergeleken met het zuiden van Nederland. Ik had met deze vriend op de universiteit gezeten en kwam hem toevallig tegen in Amsterdam. Ik kwam hem tegen op het station, ik ging naar mijn huis in Amsterdam en hij was aan het reizen naar Eindhoven. Aangezien hij zijn trein moest halen, hadden wij niet veel tijd om te praten, maar hij zei dat het leuk zou zijn als ik met hem carnaval zou vieren. Vaak worden dat soort dingen gezegd als je elkaar weer na een lange tijd ziet. Je moet echt weer eens langskomen, of je bent altijd welkom, maar vaak komt het er niet van. Maar die avond kreeg ik een berichtje op mijn telefoon met zijn adres en de dag dat ik met hem en zijn vrienden meekon. Dit dag had ik al een afspraak staan, maar ik wilde graag carnaval vieren, aangezien ik dit nog nooit gedaan had. Ik belde met de vriendin met wie ik al een afspraak had en gelukkig vond zij het geen probleem om de afspraak te verplaatsen. Ik kon bij mijn vriend slapen tijdens carnaval, maar ik moest alleen nog een kostuum voor carnaval kopen. Ik had geen kostuum liggen thuis en het is gebruikelijk om met een kostuum naar carnaval te gaan. Als je geen kostuum hebt, dan is het direct duidelijk dat je niet uit het zuiden komt, als mensen dat al niet konden zien. Ik wilde graag zo goed mogelijk meedoen en genieten en ging daarom opzoek naar een kostuum voor carnaval.  

Online een kostuum voor carnaval kopen

Niet ver van waar ik woon is een feestwinkel en het leek mij verstandig om te zien of ik hier een kostuum voor carnaval kon kopen. Ik had slechts twee weken om een pak te kopen, waardoor ik haast moest maken. Bij deze winkel verkochten ze veel verschillende pakken, maar ik vond niets wat ik echt leuk vond. Over een paar kostuums was ik aan het twijfelen, maar deze pakken waren erg duur. Het leek mij het beste om online verder te kijken naar een kostuum. Aangezien carnaval erg groot is in Nederland, wist ik zeker dat er online veel winkels zouden zijn om een kostuum te kopen. Ik vond al snel diverse websites waar ze pakken verkopen, maar ik kocht mijn kostuum voor carnaval bij het bedrijf PARTY-time. Op de website https://www.party-time.nl/kostuum-carnaval van dit bedrijf zag ik erg veel verschillende pakken en accessoires voor een erg goede prijs. Ik vond al snel verschillende kostuums die ik leuk vond en ze waren hier veel goedkoper dan bij de winkel. Ik zag dat je korting krijgt als je meerdere pakken koopt, maar ik had er maar eentje nodig. Ik plaatste de bestelling en die zou al snel binnenkomen.

Een leuk pak en een gezellige dag

Toen de order binnenkwam, wilde ik meteen het kostuum voor carnaval proberen, om te zien of ik de goede maat had gekocht, gelukkig was dit het geval. Het kostuum zag er erg leuk uit en zat erg comfortabel. Mijn vriend vond het een goede keuze en dat het erg leuk stond. Samen hadden wij een erg leuke carnaval en ik ga zeker vaker heen. Een kostuum voor carnaval koop je bij PARTY-time.

  • Ze hebben een groot assortiment
  • Ook veel accessoires te koop
  • Een goede prijs
  • Korting bij meer artikelen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn