De mooiste trouwfeest locatie van Vlaardingen

1 januari 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

De mooiste trouwfeest locatie van VlaardingenVorig jaar zomer hebben mijn man en ik elkaar ons jawoord gegeven. Hoewel ik had verwacht ontzettend zenuwachtig te zijn voor de grote dag, viel het reuze mee en was ik verrassend kalm. Dat komt grotendeels doordat we heel veel aandacht hebben besteed aan het plannen van onze dag en echt niks aan het toeval over wilden laten. Alles moest tot in de puntjes zijn voorbereid; mijn jurk, de trouwfeest locatie, de muziek, de uitnodigingen, etc. Over het algemeen is het me reuze meegevallen om dit grote feest te plannen. Ik had verwacht dat er veel meer tijd en moeite in ging zitten, vooral om de juiste bedrijven en mensen te vinden die ons konden helpen. Maar met een beetje hulp van google hadden we al gauw de mooiste ringen, schoenen en zelfs de allermooiste bruidswinkel gevonden. In deze winkel zijn we uiteindelijk beiden geslaagd, mijn man voor een stijlvol pak met een ruitje, en ik voor een strapless jurk bedekt met geborduurde kraaltjes en kant. Aangezien we deze outfits al een jaar van tevoren hadden uitgezocht, was voor mijn gevoel het moeilijkste achter de rug en konden we ons volledig focussen op het feest zelf. We wonen in Rotterdam, maar wilden liever niet in de stad trouwen. Er zijn wel meer dan genoeg locaties te vinden, maar ze doen toch allemaal een beetje stads aan. Om die reden besloten we om rond te kijken in de buurt, en al zoekende kwamen we uit bij http://www.prikkewater.nl/nl/home, een prachtige locatie in Vlaardingen.

De geschiedenis van trouwfeest locatie Prikkewater

Partycentrum Prikkewater bestaat al sinds 1979, en je kunt de eigenaren dus met recht ervaren partyplanners noemen. Er gaat een hele geschiedenis schuil achter de huidige staat van deze trouwfeest locatie. Aan het oorspronkelijke pand ontstond namelijk veel schade bij een brand in 2015. Het mooie, oude pand, waar al zovele bruiloften, kinderfeestjes en danslessen waren verzorgd, was niet langer geschikt. Een grote klap voor de familie Poot (de eigenaren) die twee jaar eerder al hun moeder verloren aan borstkanker. Maar met medewerking van de Gemeente Vlaardingen werd een nieuw plan bedacht, op een super mooie locatie, namelijk het oude pakhuis aan de Koningin Wilhelminahaven. Het gebouw werd grondig verbouwd tot nieuwe trouwfeest locatie, met respect voor de oude elementen van het gebouw. Wat ontstond was een unieke en sfeervolle ruimte, waar de moderne, industriële inrichting werd gecombineerd met de charme van het oude gebouw. Een sfeervolle combinatie die zich bij uitstek leent voor voor surprise party’s, shows, diners en natuurlijk als trouwfeest locatie. Zelfs aan een romantische tuin met prieeltje is gedacht, welke inmiddels één van de vaste trouwlocaties van de Gemeente Vlaardingen is. 

De diensten van Partycentrum Prikkewater

Naast de perfecte trouwfeest locatie kun je bij partycentrum Prikkewater nog meer diensten boeken. Mijn man en ik vonden dit ideaal, omdat we dan in één klap meerdere dingen van ons lijstje konden afstrepen. Wij boekten onder andere:

• De trouwfeest locatie.
• Het diner en de catering.
• Entertainment voor tijdens het feest in de vorm van een huis-DJ.

We vonden het super makkelijk dat we al deze dingen tegelijk, bij één aanbieder konden boeken, want op die manier hoefden we niet met meerdere bedrijven tegelijk het gesprek aan te gaan. Bovendien hebben ze bij Partycentrum Prikkewater zoveel ervaring dat we er met een gerust hart op konden vertrouwen dat alles geregeld werd, zonder ons er mee te hoeven bemoeien. Hierdoor hebben we zowel van de voorbereiding als het feest zelf ontzettend genoten. Ik kan het iedereen aanraden in zee te gaan met Partycentrum Prikkewater. Voor ons de perfecte trouwfeest locatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn