Wilt u uw kind op zomerkamp laten gaan?

24 oktober 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Onze zoon vindt het altijd vervelend om lang zonder zijn vriendjes en vriendinnetjes te zijn wanneer het zomer is. Iedereen gaat namelijk op vakantie en iedereen is dan niet meer bereikbaar om af te spreken. Wij gaan zelf meestal in de herfstvakantie op vakantie omdat wij een eigen bedrijf hebben en wij het in de zomer meestal heel erg druk hebben. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij een mooi zomerkamp voor onze zoon konden vinden. Als wij hem namelijk naar een zomerkamp konden brengen, dan zou hij daar nieuwe vrienden kunnen maken en dat zou voor hem heel prettig zijn. Wij hadden echter niet in de gaten waar wij moesten zijn wanneer wij een mooi zomerkamp voor onze zoon wilden vinden. Gelukkig zijn wij niet van gisteren en wij hebben gekeken naar mogelijkheden om hem op een mooi zomerkamp te kunnen sturen. Wij hebben toen op het internet gekeken en wij hebben toen de site van zomerkamp.com gevonden. Deze site was alles waar wij op gehoopt hadden want via deze site kun je heel snel een mooi zomerkamp vinden voor je kind. Het maakt niet uit of je iets voor een jongen zoekt of dat je iets wilt dat voor een meisje geschikt is, je kunt hier tal van activiteiten vinden en je zult merken dat het aanbod groot is. Wij hebben daarom gekeken welk soort zomerkamp het meest geschikt was voor onze zoon en wij hebben toen gezien dat wij hem het beste naar een survival zomerkamp konden sturen. Hij is namelijk heel veel buiten en hij vindt het heel erg leuk om dingen te leren dus leek een survival zomerkamp ons een heel goede beslissing. Wij hebben daarom gekeken of er nog plekken vrij waren tijdens het survival zomerkamp en dat bleek het geval te zijn. Wij hebben daarom meteen met onze zoon overlegd of hij graag op zomerkamp wilde gaan en hij vertelde ons dat hij niets liever wilde. Dat was fijn om te horen en dus hebben wij zijn inschrijving meteen geregeld. 

Onze zoon heeft genoten van zijn zomerkamp

Wij hebben onze zoon naar het zomerkamp gebracht en daar heeft hij de tijd van zijn leven gehad. Hij vond het heel erg leuk om met allerlei leeftijdsgenootjes te spelen en het was voor hem een ervaring om nooit meer te vergeten. Hij heeft het nu al over het zomerkamp van volgend jaar. Wij vinden het ook heel leuk dat hij het zo leuk heeft gevonden om op zomerkamp te gaan dus wij overwegen serieus om hem volgend jaar weer mee te laten gaan. 

Zoekt u ook een mooie vakantie voor uw kind? 

Mocht u ook een mooie vakantie voor uw kind zoeken, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van zomerkamp.com te surfen
  • Te bekijken welke mogelijkheden men hier allemaal aanbiedt
  • Uw kind vandaag nog in te schrijven voor een van de fantastische kampen 

Ik kan u deze site sterk aanraden want u kunt hier echt heel leuke kampen vinden. Wij gaan hier volgend jaar dus weer een kamp boeken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn