Hier boek je de mooiste noorderlicht reizen

8 december 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Als je eens wat anders wil dan die standaard vakantie naar Frankrijk of italië zou je eens de bijzondere noorderlicht reizen van Xplore the North kunnen overwegen. Dit zijn op maat gemaakte reizen naar het hoge Noorden, zoals Lapland of Noorwegen, met in veel gevallen garantie dat je het noorderlicht gaat zien. Dit is echt een ervaring om nooit te vergeten, en eigenlijk moet iedereen dat minstens één keer in zijn/haar leven hebben gedaan. Noorderlicht reizen laten namelijk een onuitwisbare indruk bij je achter, die vele male indrukwekkender is dan die standaard campingvakantie binnen Europa. Het mag dan een tikkie duurder zijn, maar geloof me dat het het waard is om geld voor opzij te zetten. Als je nog nooit aan een noorderlicht vakantie hebt gedacht en je hebt werkelijk geen idee van wat je er eigenlijk van kunt verwachten zou je eens een kijkje kunnen nemen op de website van Xplore the North. Deze reisorganisatie is namelijk gespecialiseerd in het organiseren van unieke Noorderlicht reizen, en zij zijn hét aanspreekpunt voor als je zo’n gave reis aan het overwegen bent. Xplore the North is onderdeel van Nordic Reizen, en bestaat uit een team van gepassioneerde en ervaren Hoge Noorden-kenners. Het zijn stuk voor stuk mensen met een passie voor sneeuw, het noorderlicht en de waanzinnig mooie natuur die je in het hoge Noorden vindt. En geef ze eens ongelijk. Een noorderlicht vakantie is namelijk echt een ervaring om nooit te vergeten!

Noorderlicht reizen naar Ijsland

Bij Xplore the North kun je allerlei verschillende reizen boeken, waaronder die bijzondere noorderlicht reizen. Hun bestemmingen strekken zich uit over de volgende landen:

  • Lapland
  • Noorwegen
  • Ijsland

Veel mensen denken dat Lapland slechts één van de Noordelijkste provincies is in Finland, maar eigenlijk omvat Lapland de gehele regio in Noord-Scandinavië en reikt het zelfs door tot Murmansk in Rusland. Je snapt dat dit een zeer groot gebied is en dat je er niet zomaar op eigen houtje kunt gaan rondreizen. Bij de expert van Xplore the North ben echter in goede handen. Bij Xplore the North werken ze alleen samen met mensen die de gehele omgeving tot op hun duimpje kennen, en jou de mooiste verhalen kunnen vertellen over alles wat je ziet. Het zijn lokale professionals met een liefde voor hun land en de mooiste accomodaties. Noorderlicht reizen boeken via Xplore the North levert je niet alleen een prachtige ervaring op, maar gebeurt ook nog eens met veel persoonlijke aandacht.

Lapland reizen 3 x anders

Dit prachtige gebied in het Noorden van Scandinavië ziet er elk seizoen anders uit. In de zomer komt de groene natuur tevoorschijn, en kun je de bergen en wateren bewonderen in het stralende zonnetje. In de winter echter, komt er een waanzinnig mooi sneeuw- en ijslandschap tevoorschijn, die garant staat voor de allermooiste foto’s. Neem dus zeker je camera mee als je noorderlicht reizen gaat maken! Als je besluit naar Lapland te willen reizen kun je via Xplore the North drie verschillende opties vinden, namelijk een reis in de nazomer, een in hartje winter en een typische wintersport vakantie. Alledrie hebben ze hun eigen kenmerken, maar ze vallen allemaal onder de noemer noorderlicht reizen. Wil je dus zeker het noorderlicht spotten op vakantie? Zoek dan nu jouw ideale reis via de website van Xplore the North!

https://www.xplorethenorth.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn