Waar kun je een familiedag in Twente organiseren?

18 januari 2020

Posted in Vrije tijd en Hobby

Wat kan het soms moeilijk zijn om ieder jaar opnieuw een leuke activiteit te verzinnen voor de jaarlijkse familiedag. Je wilt graag iets origineels doen, maar ook iets wat leuk is voor alle leeftijden. In dat geval zou je eens de website van Outdoor Unlimited kunnen bekijken, wat perfect is voor een familiedag in Twente. Outdoor Unlimited is een super leuke outdoor locatie waar je allerlei verschillende activiteiten kunt boeken die perfect zijn voor die familiedag in Twente. Denk maar eens aan de diverse spelarrangementen voor jong en oud, zoals:

  • Het Jongens tegen de Meisjes spel
  • Het Expeditie Robinson spel
  • De Maffe Maffia tocht

Daarnaast is er nog een leuk spel dat heel erg geschikt is voor een familiedag, namelijk het Schietcombi arrangement. Dit is een arrangement voor echte scherpschutters, waarin je in maar liefst 4 onderdelen gaat strijden om de eer. Je gaat er namelijk luchtbuks schieten, handboogschieten, blaaspijn schieten en luchtdrukpistool schieten. Je kunt de groep tijdens deze familiedag in Twente opdelen in teams, waarbij ieder team gezamenlijk punten kan halen, of juist aan het einde van de dag een individuele winnaar uitkiezen. Het Schietcombi-arrangement is als een van de weinigen niet zo geschikt voor kinderen, maar gelukkig heeft Outdoor Unlimited nog veel meer andere toffe activiteiten die perfect zijn voor een gezellige familiedag met jong en oud.

Recreatieve familiedag in Twente organiseren

Bij Outdoor Unlimited kun je uit allerlei verschillende recreatieve activiteiten en arrangementen kiezen. De een nog leuker dan de ander. Als je perse een familiedag in Twente wilt organiseren omdat dat voor iedereen goed bereikbaar is zou je dus zeker eens een kijkje op hun website moeten nemen. Neem bijvoorbeeld het Your Choice-arrangement. Dit is een zeer complete, maar vrijblijvende familiedag voor een super scherpe prijs. Je betaalt namelijk slechts €15,- per persoon, en het maakt niet uit met hoeveel mensen je komt. Bij dit arrangement kun je zelf met je team kiezen wat je wilt gaan doen, waarbij je de keuze hebt uit diverse vermakelijke activiteiten, zoals Jee de Boule, discgolfen of midgetgolfen. Daarnaast kun je ook gaan kickbiken of van de XXL games gebruik maken. Doordat je zelf kunt kiezen wat je wanneer doet, en hoe lang je over elke activiteit doet is het een hele relaxte en ongedwongen dag. Bovendien zijn al deze activiteiten geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud, en dus als familiedag in Twente super geschikt! Sterker nog, kinderen onder de 10 jaar mogen meedoen voor een gereduceerd tarief!

Teambuilding activiteiten in Twente

Bij Outdoor Unlimited kun je niet alleen terecht voor zo’n gezellige familiedag in Twente, maar ook voor toffe teambuilding activiteiten. Als je een uitje plant voor jou en je collega’s denk dan ook eens aan deze mooie outdoor locatie. Ze hebben er diverse spellen in hun aanbod, die stuk voor stuk geschikt zijn om de teamspirit te versterken en de onderlinge samenwerking te bevorderen. Want dat is waar het allemaal om draait met teambuilding. Je wilt immers dat jouw werknemers elkaar beter leren kennen en achteraf ook op de werkvloer een betere samenwerking laten zien. Hoe dan ook, of je nu op zoek bent naar een toffe familiedag in Twente of een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen, bij Outdoor Unlimited ben je absoluut aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn