Welke afdekzeilen heeft ú nodig?

11 juni 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

pvc-tarp - afdekzeilenAfdekzeilen zijn er in vele soorten en maten. En ze kunnen zelfs op maat gemaakt worden voor u. Dat is natuurlijk allemaal niet voor niets. Dit komt doordat er vraag is naar de meest uiteenlopende maten. De ene persoon wil twee boten overkappen met een zeil, terwijl de ander slechts enkele werktuigen af wil dekken. Afhankelijk van wat u nodig hebt, bieden wij bij PVC Tarp u graag afdekzeilen in alle formaten. Kijk maar eens op onze website: pvc-tarp.com. Hier ziet u meteen een overzicht van wat wij zoal voor u in petto hebben. Wij hebben werkelijk nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Zo weet u in ieder geval nu alvast zeker dat u geen spijt zult krijgen van uw keuze voor ons. Als het om afdekzeilen gaat, dan zijn wij de nummer één van het land. Wij hebben daarnaast ook een eigen zeilmakerij, dus ook als u zeilen nodig hebt voor de zeilboot, dan kunt u bij ons terecht. Voorts willen wij u er volgaarne even op wijzen dat onze afdekzeilen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Wij bieden topkwaliteit van de bovenste plank en mede daardoor heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wij testen alle materialen uitgebreid op duurzaamheid en kwaliteit en daardoor kunnen we u de garantie geven van een kwaliteitsaankoop. En mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met de afdekzeilen die u bij ons heeft gekocht, dan zijn wij altijd snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Dankzij onze geweldige service kunnen wij u in alle gevallen uitstekend van dienst zijn en komen wij altijd meteen met een goede oplossing voor het probleem met de afdekzeilen. Kortom, u kunt van ons op aan! Wij bewijzen ons keer op keer weer als een uitermate betrouwbare partner, waar u echt op kunt bouwen. Graag hopen wij u dan ook binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webwinkel!

Wij bewijzen dat goeie afdekzeilen helemaal niet duur hoeven te zijn

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit zult zijn als u afdekzeilen gaat kopen. Wij hanteren namelijk erg lage prijzen. En dit geldt niet alleen voor dit moment, maar ook voor in de toekomst. Dus mocht u momenteel geen extra afdekzeilen nodig hebben, maar in de toekomst wel weer, dan bent u bij ons niet al te duur uit. En dat is een gegeven om even in uw achterhoofd te houden. Bij ons krijgt u waar voor uw geld en dit betekent dat u niet alleen goedkoop uit bent, maar ook kwalitatief hoogwaardige afdekzeilen van ons kunt verwachten. Dit vinden wij overigens ook niet meer dan logisch om onze klanten te bieden. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog eventjes van de hoed en de rand weten, voordat u een beslissing neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan voor de door u gewenste afdekzeilen? Klinkt dit allemaal te mooi om waar te zijn en zou u er daarom eerst zeker van willen zijn at er geen addertje onder het gras zit? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met PVC Tarp. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, onze hoogstaande producten, de snelle verzending en de fantastische service. Wij horen graag van u!

Contactinformatie over de firma PVC Tarp

Omdat wij als geen ander begrijpen dat het selecteren van de juiste afdekzeilen nogal nauw steekt, zijn wij u graag van dienst als u hier een helpende hand bij wilt hebben. Wij hebben immers jarenlange ervaring met dit soort zeilen, waardoor wij precies weten wat u nodig hebt in welke situaties. U kunt dus gerust een beroep op ons doen voor een goed advies. Daarnaast kan het ook zijn dat u vragen heeft over een specifieke soort van afdekzeilen. Misschien heeft u een geschikt formaat in onze webshop pvc-tarp.com gezien, maar wilt u hier eerst nog even het fijne van weten. Geen probleem! U kunt ons altijd vragen. Hiervoor kunt u:

  • Eventjes bellen met onze klantenservice, waar u direct wordt geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze
  • Mailen naar ons e-mailadres, om op die manier uw vraag aan ons voor te kunnen leggen
  • Het contactformulier op pvc-tarp.com invullen, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie van ons zult ontvangen
  • Ten slotte kunt u ons komen bezoeken aan de Doesburgweg 11 in Oldenzaal. Het is dan wel nodig om een afspraak te maken, om er zeker van te zijn dat er een van onze gespecialiseerde medewerkers is die u kan adviseren over de afdekzeilen.

Kortom, wij zijn op vele manieren bereikbaar en horen graag wat uw wensen zijn. Staat uw specifieke maat nou niet tussen de afdekzeilen, maar hebt u deze toch nodig? Ook dan is er geen man overboord. Wij kunnen speciaal voor u en tegen lage kosten een zeil op maat gaan maken. Desgewenst leveren we u er dan ook de bevestigingsmaterialen bij. Al met al kunt u bij ons rekenen op een totaaloplossing, waar u altijd verder mee komt. Surf daarom snel naar onze site en sla uw slag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn