Voor busreizen Spanje, Italië of Portugal staan we voor u klaar

15 juli 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Wilt u graag met de bus op vakantie? Lekker uitgerust aankomen voor het hele gezin? Kiest u dan voor effeweg.nl om uw busreizen naar Spanje of een ander exotisch zuidelijk Europees land te regelen. Gaat u liever naar Scandinavië of Oost-Europa toe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Busreizen naar Spanje zijn ook erg handig als u op de middelbare school het eindexamenreisje gaat plannen. Misschien wilt u met uw klas een bezoek brengen aan het prachtige Barcelona of reist u nog wat zuidelijker naar de hoofdstad van het land. Er zijn diverse steden in Spanje die een bezoekje absoluut waard zijn en dankzij onze busreizen naar Spanje kunt u hier optimaal gebruik van maken. U  kunt moeilijk met de hele klas het vliegtuig in. Dat is vele malen duurder dan busreizen naar Spanje boeken en daarnaast zijn er altijd wel een of twee die nu niet meer mee kunnen omdat ze vliegangst hebben. Wilt u dus graag eens busreizen naar Spanje opzoeken? Dan kunt u onze websitenaam intypen. Op effeweg.nl vindt u naast busreizen naar Spanje ook reizen naar andere landen in Europa. En we hebben het zeker niet alleen maar over busreizen. Naar Spanje op vakantie gaan doen de meeste mensen met het vliegtuig of de auto. Maar daar gaat erg veel stress bij gepaard. De bestuurder komt vermoeid aan en vliegen is niet erg prettig als u slechte plekken hebt. Het is weliswaar sneller maar u kunt er behoorlijk wat hinder aan ondervinden. Overigens hoeft het helemaal niet sneller te zijn want als u eenmaal bent geland, dan bent u nog niet op de plek van bestemming. Dan zult u daar gebruik moeten maken van het openbaar vervoer. Hebt u dat allemaal wel goed van te voren uitgezocht? Dankzij onze all-in busreizen naar Spanje hebt u hier geen omkijken meer naar. U stapt op de bus en dan rijden we u direct naar uw eindbestemming zonder dat u moet overstappen! Busreizen naar Spanje uitzoeken kan nog een hele klus zijn. Het is namelijk een vrij groot land met veranderlijke omgevingen. Wilt u echt relaxen? Kies dan voor een zon-, zee- en strandvakantie aan de kust van de Middellandse zee. De zomerse temperaturen die daar bereikt worden zijn niet te halen aan de Noordzee of Waddenzee. Wilt u liever wat cultuur opsnuiven? Bezoek dan een oude stad zoals Granada en Malaga. Zo is er voor ieder wat wils. Ook de rots van Gibraltar, het meest zuidelijke stukje van het land is een geweldig herkenningspunt.

Lekker op vakantie dankzij deze busreizen Spanje

Als u liever niet vastzit aan één locatie tijdens dit soort busreizen door Spanje dan bieden we u busreizen naar Spanje aan waarbij u wordt rondgereden. Kies zelf de duur van de vakantie. Zo beginnen busreizen naar Spanje al bij 8 dagen maar kunt u er ook voor kiezen om 3 weken te gaan. Dat laatste willen we u trouwens aanraden. Niet omdat u een dief van uw eigen portemonnee moet zijn maar omdat het een groot en ver land is. Het is niet zeker dat u hier vaker komt dus waarom niet een zo groot mogelijk deel van het land bekijken? Vrijwel alle busreizen naar Spanje op onze website zijn inclusief halfpension. Dat betekent dat uw overnachtingen op elke plek geboekt worden door ons. Naast overnachtingen zijn ontbijt en meestal ook het diner al inbegrepen! En lunchen doet u vast en zeker toch veel liever in de stad of plaats waar u op dat moment vertoeft tijdens een van onze busreizen door Spanje. Klinkt u dit al als muziek in uw oren? Schroom dan niet langer maar neemt u bij vragen even contact met ons op. Misschien hebt u vragen over beschikbare data, over de kosten van deze busreizen naar Spanje en wat u allemaal aan extra’s mag verwachten. Op de website vindt u diverse manieren om met ons in contact te komen. We staan voor u klaar dus klim in de pen en schrijf een e-mail!

Uitgerust aankomen op de eindbestemming, wat wilt u nog meer?

Ziet u het wel zitten om een van onze busreizen naar Spanje te boeken? Reserveer dan direct na het lezen van deze tekst. Dit kan in zijn geheel digitaal door uw gewenste reis samen te stellen.

  • Kiest u uit waar u precies naartoe wilt gaan. Wilt u liever op een plek blijven of wilt u door Spanje rondreizen? Bij ons kan het namelijk allemaal geregeld worden.
  • Kies ook uit hoelang u precies weg wilt gaan.
  • Vink eventueel het vakje met “gegarandeerd vertrek” aan. Soms is er niet genoeg animo voor bepaalde reizen. Dan hebben we te veel onkosten en zeggen we het af. Gelukkig komt dit zelden voor. Maar als u absoluut geen risico wilt nemen dan kunt u met dit vinkje de reizen bekijken die we per definitie gaan maken!

Naast busreizen zijn er nog veel meer type vakanties die u samen met ons kunt boeken. Wilt u bijvoorbeeld een fietsvakantie door Duitsland gaan maken? Dan helpen we u graag met het plannen van de route en het boeken van hostels, pensions en hotels. Wilt u een wandelvakantie in Europa maken? Of lekker kamperen en hiken? Alles is door ons samen te stellen en te combineren. Dus hebt u hier moeilijkheden mee, kijk dan eens op onze site en bel ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn