Mijn nieuwe sandalen

16 juli 2016

Posted in Nieuws

De zomer kwam er weer aan en mijn oude sandalen waren helemaal versleten. Vorig jaar ben ik op de trouwe stappers alle zomerfestivals afgegaan: ze konden in het dagelijks leven dus echt niet meer! Afgelopen maand ging ik daarom regelmatig de stad in op zoek naar iets nieuws. Ik kon helemaal niets leuks vinden, tot ik op een andere manier ging zoeken! Graag wil ik mijn ervaringen met jullie delen, zodat wij dames in de zomer goedgekleed door het leven gaan! Ik doorliep tijdens het shoppen enkele stappen:

  • Shoppen met vriendinnen
  • Zelf zoeken
  • Online bestellen

De eerste stap is natuurlijk: shoppen met vriendinnen! Gelukkig heb ik wel wat vriendinnen die erg modebewust zijn en zij weten dus in een oogopslag of iets me staat of niet. Het probleem was echter dat er helemaal niets leuks te vinden was! Het leek alsof de sandalen van vorig seizoen gewoon weer uit de kast waren getrokken; er zat in ieder geval helemaal niets leuks tussen. Nadat ik een aantal sandalen had gepast en een paar winkels was langsgegaan trokken mijn vriendinnen aan de noodrem: hier gingen we geen leuke sandalen vinden, we konden beter gaan shoppen in de grote stad! We zijn toen in een daaropvolgend weekend naar het westen van het land afgereisd en zijn in Amsterdam wezen winkelen. Natuurlijk was dit hartstikke gezellig en hebben we veel plezier gehad, maar ook in Amsterdam liepen we helaas tegen hetzelfde probleem aan en daar raakten we allemaal een beetje depressief. Een van mijn vriendinnen suggereerde toen dat ik maar gewoon online wat moest uitzoeken, online hadden ze immers een groter assortiment! Eerst keek ik haar een beetje vreemd aan: ik had als kind geleerd dat je schoenen eigenlijk niet op het internet moest bestellen. Een aantal jaar terug had ik dit één keer gedaan, maar dat paar zat totaal niet en ik heb ze al snel terug moeten sturen. Nu kun je met sandalen natuurlijk wel iets meer kanten op, maar over het algemeen zou ik toch niet snel online schoenen bestellen! Achteraf bleek dat ik veel te voorbarig was met oordelen. Toen ik op internet rond ging neuzen vond ik tientallen leuke webshops met hele leuke modellen. Uiteindelijk kwam ik terecht op http://www.spartoo.nl/Sandalen-dames-st-10217-10148-0.php en hier ben ik blijven hangen. Op deze site vind je de leukste sandalen voor een goed betaalbare prijs. Samen met mijn vriendinnen heb ik toen gelijk een paar besteld. Deze zijn inmiddels bezorgd en zitten heerlijk! Ik ben heel erg te spreken over mijn aankoop!

Nieuwe sandalen; waar let je op?

Natuurlijk heb ik niet gelijk het eerste paar sandalen gekocht wat ik tegenkwam. Ik heb zorgvuldig onderzoek gedaan en gekeken naar de voor- en nadelen van verschillende modellen. Natuurlijk heb ik me met name laten leiden door wat er leuk uitzag! Gelukkig heb je op bovenstaande site de mogelijkheid om heel specifiek te zoeken op de sandalen die je wilt hebben. Waar kun je allemaal uit kiezen?

  • Maten
  • Merken
  • Kleuren
  • Samenstelling
  • Sluiting
  • Aanbiedingen

Het eerste wat je doet is kijken welke maten beschikbaar zijn. Het voordeel van online shoppen is dat de webshop bijna altijd jouw maat beschikbaar heeft! Wanneer je sandalen koopt is het natuurlijk altijd even afwegen hoe groot deze moeten zijn, maar wanneer een model toch iets ruimer valt dan je had gedacht dan kun je deze gewoon retourneren. Er zijn ongelofelijk veel merken beschikbaar. Zelf heb ik niet echt een favoriet merk, maar mocht je dit wel hebben dan kun je alle exemplaren van dit merk meteen bekijken! Kleuren zijn ook erg belangrijk en er zijn tientallen kleuren waar je op kunt filteren. Natuurlijk zijn niet alle tinten blauw hetzelfde, maar je krijgt een goede selectie waaruit je een keuze kunt maken. De samenstelling – de voering van de binnen- en buitenzool – is eigenlijk één van de dingen waar ik zelf te weinig bij stilsta. Toch kan het heel handig zijn om te kiezen voor een model dat bijvoorbeeld een leren binnenzool heeft, zodat je voet kan ademen en je niet gaat zweten op je sandalen. We herinneren ons allemaal nog wel een gênant moment waarbij we onderuit gingen dames! Tot slot kun je ook bekijken of de schoenen in de aanbieding zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook zoeken naar modellen die tot wel 70% zijn afgeprijsd. Heb je geen groot budget of wil je gewoon niet teveel betalen, dan is dit een ideale functie!

Helemaal gelukkig!

Ik heb mijn sandalen zoals gezegd inmiddels een paar weken en ik ben helemaal gelukkig. Ze zitten lekker, zien er goed uit en mijn vriendinnen zijn dolenthousiast. Een aantal van hen hebben zelf ook al een bestelling gedaan op de site: ik ben een trendsetter! Surf daarom snel naar http://www.spartoo.nl/Sandalen-dames-st-10217-10148-0.php en bekijk het volledige assortiment. Natuurlijk is de site niet alleen voor vrouwen, ook heren kunnen hier hun schoenen bestellen. Ze moeten dan wel even filteren op herenschoenen, een man op hakken is een minder fraai gezicht! Ben je van plan om vaker te bestellen, dan is het ook mogelijk om een account aan te maken. Op dit account worden al je bestellingen bijgehouden en ook kun je via dit account contact opnemen met de klantenservice. Heb je dus problemen of wil je gewoon iets vragen, dan is dit geen enkel probleem. Veel plezier op het strand met gloednieuwe sandalen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn