Een teamuitje Tilburg plannen?

10 juni 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Wilt u graag een teamuitje in Tilburg plannen? Dan hebt u vast en zeker een bedrijf in Noord-Brabant. En ook al is dat niet het geval, u bent van harte welkom bij ons. Kijkt u eens op rocks-n-rivers.nl als u benieuwd bent naar het aanbod van onze uitjes. Een teamuitje in Tilburg houden is een geweldige manier om het groepsverband binnen uw team onder de loep te houden. U zult erachter komen hoe men daadwerkelijk is in het dagelijkse leven. Houdt men een façade voor op de werkplek? Of kan men zich uiten zoals men zich voelt? U wilt als werkgever waarschijnlijk graag dat uw personeel zich op hun gemak voelen tijdens het werk. Dat is moeilijker dan gedacht, zeker als er veel regeltjes zijn. Om hun af en toe een hart onder de riem te steken zijn complimentjes en motivatie meer dan welkom. Tijdens een teamuitje in Tilburg hebt u genoeg mogelijkheden om met uw werknemers in echt contact te komen, om hen te motiveren en om een andere kant van hen te leren kennen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan is het organiseren van een teamuitje in Tilburg bij ons een goed idee. Misschien gaat het bij uw bedrijf erg voor de wind. Dat is erg fijn voor u! Maar heeft iedereen het wel naar hun zin? Is het ziekteverzuim laag? Zijn er weinig of misschien geen mensen die overspannen zijn of last hebben van een burn-out? Ligt de werkdruk niet te hoog? Tijdens een teamuitje in Tilburg komt u daar achter want reken er maar op dat uw personeel dan vrijuit durft te spreken. Staat uw bedrijf bekend om de innovatieve werkwijze? Houden jullie veel brainstormsessies? Dan kunt u ook in dat geval vast wel wat spreekwoordelijke benzine gebruiken. Maak er daarom een leuke dag van tijdens jullie teamuitje in Tilburg. U kunt kiezen voor een zeer ontspannen teamuitje in Tilburg. Maar als u liever aan de samenwerking binnen teamverband wilt werken dan bent u ook voor dit soort activiteiten bij ons aan het juiste adres. We hebben diverse adequate uitdagingen voor jong en voor oud. Voor sommige activiteiten is een goede conditie overigens wel wenselijk. Dus houdt u daar goed rekening mee voordat u een teamuitje in Tilburg bij ons gaat boeken. In principe biedt onze website voldoende informatie om tot een weloverwogen keuze te komen. Maar leest u rustig verder!

Een teamuitje Tilburg regelen we in een handomdraai voor u

Als u kiest om bij ons een teamuitje in Tilburg te organiseren, dan kunt u ons bereiken via de bekende wegen. Belt u ons eens op of stuur een e-mail met uw vragen. We kunnen direct een offerte voor u opstellen waarin u naast de prijs ook alle activiteiten kunt terugvinden. Overlegt u dit goed met de rest van het comité en laat dan uw reservering vastleggen. Hopelijk denkt de rest van het personeel er ook zo enthousiast over. Om hen extra te motiveren is het leuk om hen op onze site te wijzen, dan zien ze vast wat voorproefjes. Onze site staat namelijk boordevol filmpjes en foto’s van bedrijven die eerder een teamuitje in Tilburg hebben gedaan bij Rocks ‘n’ River. Tot dusver hebben we vooral bedrijven genoemd. Maar wist u dat we ook diverse uitjes kunnen regelen voor andere groepen? Zoals:

  • We kunnen een teamuitje in Tilburg inplannen voor basisscholen, middelbare scholieren of misschien wilt u eens met het lerarenteam op pad om er een hechtere groep van te maken en om wat stoom af te blazen. Die jeugd van tegenwoordig wordt immers met de dag mondiger!
  • Een teamuitje in Tilburg ondernemen kan ook slaan op een groep particulieren. Zo is ons bedrijf ideaal als u graag een actief verjaardagsfeest wilt geven. Tevens is het leuk om bij ons een vrijgezellenfeest te houden.

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op

Als u voor een teamuitje in Tilburg bij ons bedrijf kiest, dan wil dat niet zeggen dat u deze activiteiten in deze Brabantse stad doet. Veel outdoor activiteiten houden we namelijk in de Belgische Ardennen. Dat betekent dat u zeker een weekendje weg bent. Wij regelen uiteraard de accommodatie. Weet waar u aan begint want het vergt wel wat van uw conditie. Natuurlijk kunt u dit teamuitje vanuit Tilburg zo uitdagend mogelijk maken als u zelf wilt en verder houden we een oogje in het zeil. Zo voorkomt u vervelende situaties zoals ongelukken. In de Ardennen is het mogelijk om bijvoorbeeld met zijn allen te gaan kajakken of te abseilen. Een echte survivaltocht kan worden uitgezet. Dan leert u goed samenwerken omdat de een behendiger is dan de ander. Bent u een goede teamspeler of denkt u eerst aan uzelf? U leert uw ware aard kennen maar ook die van anderen. Wilt u graag op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Maak dan uzelf lid van onze gratis nieuwsbrief die u vervolgens slechts eens in het kwartaal in uw inbox mag ontvangen. En als u daar geen behoefte meer aan hebt dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven. Daar doen we natuurlijk beslist niet moeilijk over. Wat voor uitje u dan ook wenst, zolang het in de buitenlucht is kunnen wij het voor u organiseren. Survivaltochten worden afgewisseld door gezellige personeelsweekenden waar u met uw kinderen in de natuur spellen speelt en in de avond geniet van een groot kampvuur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn