Schitterende safari Kenia

27 februari 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Avtours - Safari KeniaHouden jij en je gezin van avontuur? Een safari in Kenia is iets wat je de rest van je leven niet meer mee zult maken. Je komt oog in oog te staan met de meest fabelachtige diersoorten en raakt verloren in de meest ongelofelijke natuur. Bij AVTours heb je de keuze uit veel indrukwekkende reizen die je nooit meer zult vergeten. Je kunt kiezen om met een groep op reis te gaan zodat je altijd iemand hebt om de reis mee te bespreken. Ook kunnen jij en je gezin kiezen voor een individuele rondreis langs de vele prachtige locaties die Kenia te bieden heeft. Een safari in Kenia is zeker niet zonder gevaar. Je zult je goed moeten voorbereiden op dit spannende avontuur. Je komt tijdens een safari in Kenia langs alle trekpleisters. Zo breng je eigenlijk altijd een bezoek aan de Masai Mara, een prachtig natuurreservaat met heel veel wilde dieren. Ook kom je ongetwijfeld aan de voet te staan van de Kilimanjaro, waarna je kunt kiezen of je deze (gedeeltelijk) wilt beklimmen. Een safari in Kenia is voor iedereen leuk. Volwassen komen oog in oog te staan met diersoorten die ze altijd al hebben willen zien en kinderen zullen genieten van het bijzondere landschap en de leuke activiteiten die worden georganiseerd. Bovendien kunnen de afstanden in de auto tijdens de safari beperkt worden gehouden. De kinderen hoeven dus niet de hele vakantie uit een raampje te staren!  Na een safari in Kenia willen jullie misschien even bijkomen aan het strand; bij AVTours is dit ook mogelijk. De leukste hotels en stranden staan op de website zodat je deze kunt bekijken en direct kunt boeken! Een safari in Kenia kan veel verschillende vormen aannemen. Er worden diverse pakketten aangeboden die het gezin langs alle verschillende plekken van het land leiden. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Familiereis Kenia
  • Een veelzijdige safari
  • Kenia Compleet
  • Avontuurlijk pakket
  • Ander Kenia

Een familiereis Kenia is geschikt voor iedereen, ook voor de allerkleinsten. In een 11 daagse rondreis maak je kennis met alle grote wilde dieren die je in Kenia kunt aantreffen. Deze worden ook wel “The Big Five” genoemd. De Big Five bestaat uit de leeuw, de olifant, het luipaard, de neushoorn en de buffel. Vanuit een comfortabele auto rijden jullie over de Masai Mara op zoek naar deze bijzondere dieren. De afstanden zijn zoals gezegd beperkt, zodat de kinderen niet verveeld zullen raken tijdens de safari in Kenia. Een gids zal jullie bovendien alles vertellen over de omgeving. Hij of zij zal jullie meenemen naar de plaatsen waar jullie de meeste kans hebben om de wonderlijke dieren van het land te bezichtigen. Na het avontuur in het reservaat gaan jullie met een boot het meer Naivasha op. ’s Nachts slapen jullie in gezellig ingerichte lodges die in de meeste gevallen beschikken over een zwembad!

Safari Kenia; kies wat je wilt!

Maar er zijn nog veel meer opties. Een safari in Kenia kan helemaal ingericht worden zoals jullie dat willen. Tijdens de “Veelzijdige Safari” bezoeken jullie allemaal verschillende parken. Zo komen jullie terecht bij de Kilimanjaro, de grootste berg van Afrika. Ook gaan jullie olifanten spotten in het Ambolesi park. Dit park staat bekend om de grote kuddes olifanten die hier leven. Wanneer jullie dit park bezoeken is de kans dus heel groot dat iemand een olifant zal signaleren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de safari in Kenia op niks zal uitlopen. De meren in de Great Rift Valley zijn ook ontzettend bijzonder. In deze meren leven tientallen verschillende soorten vogels en vissen. Tijdens een tocht over deze meren kun je al je zorgen letterlijk even laten varen, je zult helemaal tot rust komen. Ook zijn de overnachtingen ontzettend goed geregeld. Je slaapt in tenten die speciaal op bijzondere plaatsen zijn opgezet. Op deze plaatsen kunnen jullie kennis maken met alles wat de Afrikaanse cultuur te bieden heeft. Je zult je tijdens deze safari in Kenia dus geen moment vervelen! Twee van de pakketten zijn nu beschreven. Zoals je hebt kunnen zien is een safari in Kenia heel divers. Je zult niet twee keer dezelfde reis maken! Op http://avtours.nl/ vind je nog veel meer informatie over alle reizen die worden aangeboden. Ook kun je hier zien hoe lang de reizen duren en wat de prijzen zijn. Wanneer je gelijk wilt boeken dan is dat ook mogelijk!

Wat is die leeuw dichtbij!

Het is verstandig om je goed te laten informeren voordat je een safari in Kenia boekt. Bij AVTours kom je snel in contact met professionals die al heel veel vakanties succesvol hebben begeleid. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je reisbegeleiders niet ervaren zijn, het bedrijf werkt enkel met lokale vakmensen. Zo komt die leeuw in ieder geval nooit te dichtbij! Via het contactformulier op de website kun je veel meer informatie krijgen over je reis en wat je allemaal zult gaan zien. Zo krijg je direct een heel goed idee van wat jullie allemaal gaan beleven. In dit artikel is met name gesproken van individuele reizen, maar natuurlijk kun je ook mee op groepsreis. Samen met andere avonturiers maak je dan de rondreis langs alle hoogtepunten van Afrika. Sommige groepsreizen vertrekken alleen als genoeg mensen zich aanmelden. Andere reizen vertrekken gegarandeerd. Bij sommige reizen is zelfs Nederlands reisbegeleiding aanwezig. Natuurlijk slaapt iedereen in luxe accommodaties die stuk voor stuk uitgekozen zijn op hun prachtige ligging. Ga vandaag dus nog naar de site en boek snel een schitterende safari in Kenia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn