Rondreis Indonesië met kinderen

26 februari 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Wilt u graag een rondreis door Indonesië met uw kinderen maken? Dan is dat een geweldig idee. Uw kinderen zullen hier hun leven lang op terugkijken en wie weet gaan zij wel later met hun eigen kinderen een rondreis door Indonesië maken. Met kinderen bent u misschien wat beperkter in uw opties. U kunt immers moeilijk zware en lange wandelingen gaan maken, bergen gaan beklimmen of kennis maken met het nachtleven van dit land. Maar dat is ook helemaal niet erg want een rondreis door Indonesië met uw kinderen maken is net zo leuk, zo niet leuker, als zware hikes maken. Dat kan ook prima in de Alpen of andere gebieden in Europa dus maak van dit land gebruik door het op een andere manier te verkennen dan u gewend bent. U hebt niet voor niets uw kinderen meegenomen en geïnvesteerd in deze vliegtickets. Dan wilt u uiteraard waar voor uw geld en dat vinden wij van Dari Java niet meer dan terecht. Komt u dan ook eens bij ons op de website als u meer informatie wilt of misschien zelfs wel om de rondreis door Indonesië met uw kinderen al vast te leggen. U kunt hier soms maar beter zo snel mogelijk bij zijn, zeker als u graag met andere mensen wilt reizen. Een groepsreis heeft namelijk een beperkt aantal plekken dus in dat geval is het helaas “vol is vol”. Maar als u een rondreis Indonesië boekt met kinderen dan doet u de rest wellicht liever op eigen gelegenheid. In een groepsreis bent u erg afhankelijk van onbekende mensen en met kinderen er bij is dat soms geen doen. Soms hebt u gewoon wat meer de tijd nodig om u voor te bereiden op een volgende stap of u moet uw kinderen soms wat meer aandacht geven. Lekker in uw eigen tijd kunnen reizen is dan ook zeker een groot voordeel als u bij ons een rondreis door Indonesië met uw kinderen gaat boeken. Wij staan voor u klaar om u daarbij te helpen dus lees vooral snel verder!

Een rondreis Indonesië met kinderen

Waarom zou u een rondreis door Indonesië met uw kinderen gaan doen? Ten eerste omdat dit een prachtig exotisch land is boordevol prachtige stranden, een immense natuur met fraaie flora en fauna en verder staat dit land in het teken van avontuur dat door een goed geplande rondreis door Indonesië met uw kinderen binnen de perken blijft zodat er niets kan gebeuren. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan bent u bij ons, dari-java.nl aan het juiste adres. Het moge duidelijk zijn dat we met een rondreis door Indonesië met uw kinderen niet een willekeurige reis bedoelen maar dat u de keuze hebt uit een aantal verschillende type reizen. Dit heeft te maken met uw eigen wensen. Wilt u liever de natuur verkennen, steden bezoeken of op stranden liggen? Wilt u 2 weken, 3 weken of misschien zelfs wel een hele maand een rondreis door Indonesië met uw kinderen maken? En wat is uw budget, ook dat is zeker niet onbelangrijk om goed over na te denken zodat u geen dief van uw eigen portemonnee zult zijn. Afijn, bij ons kunt u voor een rondreis door Indonesië met uw kinderen kiezen die wij op maat maken maar we willen wel graag uw input hebben. Daardoor kunnen we een rondreis door Indonesië met uw kinderen geheel op maat maken. Er zijn diverse zogenaamde “blokken” die u kunt toevoegen en verwijderen. Denk hierbij aan bepaalde uitjes naar culturele aangelegenheden en gebouwen, het al dan niet bezoeken van een nationaal park en ga zo maar door. Pas het aan zodat uw kinderen ook een prachtige reis gaan beleven. De leeftijd van uw kids spelen dan ook zeker een rol. Wist u dat ze zelfs in contact kunnen komen met orang-oetangs in Borneo of grote varanen kunnen zien op de enige plek in de wereld waar deze restanten van het dinosauriërtijdperk nog leven: op de Komodo-eilanden.

Maak er een onvergetelijke reis van!

We willen u nog wat redenen geven om een rondreis door Indonesië met uw kinderen bij ons te komen boeken:

  • Wij zijn een kleinschalige organisatie met vele lokale contacten overal in dit prachtige land. Contracten en reserveringen kunnen we daardoor meteen boeken en door het goede contact met de samenleving springen we snel in op veranderingen voor of tijdens uw rondreis door Indonesië met uw kinderen
  • We timmeren dan ook al vele jaren aan de weg en mogen wel stellen dat we jarenlange ervaring hebben
  • Daardoor kunnen we u altijd persoonlijk van advies voorzien. Hebt u nog vragen over uw rondreis door Indonesië met uw kinderen? Schroom dan niet om direct even contact met ons op te nemen door te bellen of te e-mailen
  • En we zijn aangesloten bij de SGR en het calamiteitenfonds

Afijn, hopelijk zijn dit voor u genoeg redenen om een rondreis door Indonesië met uw kinderen te boeken bij Dari Java. Wij staan in ieder geval voor u klaar en we zijn erg benieuwd wat u in gedachten hebt. Een rondreis door Indonesië met uw kinderen zal ongetwijfeld een van uw droomvakanties gaan worden. Vele herinneringen zullen er worden aangemaakt waar u de rest van uw leven aan terug kunt denken. Laat u verrassen door dit geweldige land en kies voor een goedkope vlucht. Vergeet u niet zich te laten inenten tegen vele gevaarlijke ziektes bij de GGD?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn