Met de bus op vakantie is geen probleem, want je kunt gewoon je eigen bus huren

19 februari 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Het is vaak lastig om vervoer te vinden als je met een grote groep bent. Vroeger tijdens de voetbalwedstrijd moesten we 11 jongens plus reserves, trainers en een coach met 4 auto’s vervoeren. Daarvoor hadden we dus 4 chauffeurs nodig en daarvoor werden de vaders natuurlijk weer opgetrommeld. Dat ging nog maar om een stuk of 17 personen in totaal. Waaronder kinderen die met 4 stuks wel achter op de achterbank pasten. Maar hoe doe je het met 20 volwassenen of 40 volwassenen? Ga je dan ook met 10 auto’s op weg? Met 10 chauffeurs? Dat lijkt me niet erg praktisch en het is ook zeker niet comfortabel, want je moet de hele reis stil zitten in de auto, zeker als je met zijn tweeën of zelfs drieën op de achterbank zit. Het is dan ook beter als je bijvoorbeeld in een bus zit. Dan kun je af en toe nog een beetje heen en weer lopen, je kunt even bij de buurman op bezoek, even een praatje maken bij de buurvrouw en als je even geen zin hebt in sociale interacties dan ga je lekker languit op de achterbank. Tenzij de bus helemaal vol is natuurlijk, dan kan dat uiteraard niet. Dus waarom dan geen bus huren? Dat is wel zo gemakkelijk, want je kunt dan precies die dingen doen die hier boven net werden geschetst en je voorkomt een auto colonne met 10 auto’s die achter elkaar aan rijden. Een bus huren is een ideale optie als je met meerdere volwassenen op reis wil. Tevens is het ideaal als je een hele klas van 30 kinderen moet vervoeren. Voor een schoolreisje is het dus ook zeer raadzaam om een bus te huren. Voor volwassenen is het ideaal voor bijvoorbeeld een verenging, een conferentie, een brainstormsessie of een teambuildinguitje. Ook is het een goed idee om een bus te huren voor een gezellig dagje weg. Er zijn dus genoeg mogelijkheden waarvoor je een bus kunt huren en het brengt allerlei voordelen met zich mee.

De vele voordelen van een bus huren

Als je een bus gaat huren dan heb je dus niet meer te maken met mensen die zich moeten opofferen als chauffeur. Tevens heb je dus ook niet meer te maken met mensen die de bob moeten zijn. Iedereen kan dus net zoveel drinken en lol hebben als hij of zij wel wil. En daarna kun je in de bus lekker met zijn allen genieten van de after party. Dus als je bijvoorbeeld naar een musical gaat, dan kun je allemaal in de pauze een lekker drankje drinken of misschien zelf wel twee. Na de voorstelling kun je nog even de stad in, want je hebt een bus gehuurd dus je hoeft geen laatste trein te halen. Daarna kun je in de bus zelf nog een fiks feest houden, want de chauffeur is een professional en kan de bus veilig thuis brengen ook al wordt er karaoke gezongen in de bus. Iedereen is dus samen uit en samen thuis. Voordeel is ook dat de bus je helemaal naar de plaats van bestemming brengt en ook helemaal weer terug. Het is dus eigenlijk gewoon een soort grote taxi. Maar dan een stuk goedkoper, want je kunt de kosten natuurlijk delen door 20, 30, 40 of 50 mensen. Als je een langere trip maakt, bijvoorbeeld een vakantie naar het buitenland met een hele groep, dan kun je ook heel gemakkelijk gebruik maken van het immense bagageruim onderin de bus. Je kunt veel meer koffers en dergelijke kwijt dan wanneer je met auto’s op weg gaat. Al met al is het dus een en al voordelen als je een bus gaat huren. Het is dan ook belangrijk dat je goed om je heen kijkt waar je zoal een goede bus en een net zo goede chauffeur kunt huren. Hieronder kun je verdere informatie lezen over een erg sterke website waar je een bus huren kunt.

Een bus huren doe je via bakreizen.nl

Als je een bus wil huren dan doe je dat het beste via bakreizen.nl. Deze reisorganisatie heeft:

  • 80 jaar ervaring
  • Heeft een uniek reisaanbod
  • Heeft gecertificeerd vervoer
  • Heeft een deur tot deur service

Met de kwaliteit zit het dus wel snor wat betreft deze busmaatschappij. Je kunt de bus dan ook zonder problemen huren voor verschillende doeleinden. Hierbij kun je denken aan de schoolreisjes en evenementen die hierboven al even zijn genoemd. Ook kun je zoals gezegd een bus huren voor een evenement in Nederland zelf. Zo kun je bijvoorbeeld naar een theater voorstelling, een musical, een huishoudbeurs en noem het allemaal maar op. De kinderen kunnen met schoolreisjes naar pretparken en mini excursies. Het voordeel is dat je altijd je eigen vervoer bij de hand hebt als je een bus huren gaat. Je zit dus nooit op tijd en hoef nooit een laatste trein of bus te halen. De bus wacht netjes op je tot iedereen er is en daarna ga je dus ook met zijn allen weer naar huis. Samen uit samen thuis, dat is het devies voor wanner je een bus gaat huren. Dus mocht je in de toekomst een evenement plannen waarbij vele mensen moeten worden vervoerd? Ga dan snel naar bakreizen.nl en ga zo snel mogelijk een bus huren, want een bus huren maakt het leven een stuk makkelijker.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn