Koop uw portofoon bij walkietalkie.nl

23 april 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

De portofoon, in de volksmond beter bekend als de walkietalkie, is een gangbare mobiele telefoon die al ver voor de uitvinding van Gsm’s en smartphones werd gebruikt in de industrie en andere sectoren. Als voorbeeld nemen we de haven van Rotterdam. Het gaat om een immens gebied waar veel lawaai wordt gemaakt, hard wordt gewerkt en waar communicatie van levensbelang is. Weliswaar worden vele werkzaamheden op dit gebied automatisch uitgevoerd, er zijn nog altijd werkzaamheden die door werklieden worden gedaan. In deze drukte waar u geen bereik hebt met een normale lijn omdat de scheepscontainers de verbinding verstoren is een portofoon een onmisbaar stuk gereedschap. Dat geldt ook op plekken waar men geen verbinding kan maken met zendmasten. Een duidelijk voorbeeld zijn de schepen op zee. Zeker grote containerschepen hebben baat bij een portofoon. Natuurlijk zijn moderne schepen uitgerust met een GPS-systeem, maar dat is voor communicatie met de kust. Onderling gebruikt u uiteraard de portofoon. En zo zijn er vele voorbeelden van sectoren en branches die nog altijd de portofoon gebruiken. Op onze website kunt u een losse portofoon kopen maar wat hebt u daar eigenlijk aan? Die koopt u alleen als er eentje stuk is gegaan. De meeste portofoons verkopen we daarom in setjes van minstens twee. Bent u benieuwd naar het assortiment? Kijk dan even op onze website: walkietalkie.nl.

Dankzij een portofoon bent u overal snel bereikbaar

De portofoons die wij aanbieden zijn niet voor kindergebruik, maar voor de professionals. In de vorige alinea hebben we de zeevaart genoemd als voorbeeld. Zowel op zee als in de haven is het gebruik van de portofoon een ware uitkomst. Dankzij de sterke korte golflengtes kunt u binnen een kleine straal iedereen snel aanspreken. En dat is een tweede voordeel van de portofoon: u kunt met een grote groep mensen de walkietalkies gebruiken. U spreekt van te voren een zogenaamd kanaal af waarop men elkaar kan bereiken. U herkent dit misschien zelfs wel uit films. De portofoon is een belangrijk accessoire van de politie, brandweer, veiligheidsdiensten en ambulancepersoneel. Bent u verantwoordelijk voor de aanschaf van nieuwe portofoons voor een bepaalde hulpdienst? Of hebt u voor de medewerkers van uw fabriek een nieuwe set nodig? Wij zijn van geen kleintje vervaard en leveren dan ook moeiteloos in bulk aan. Zelfs voor het leger zouden we in principe portofoons kunnen aanleveren. Vergeet u overigens niet tussen onze accessoires te kijken? Want in deze moderne tijden mag bijvoorbeeld een handsfree setje niet langer ontbreken.

  • Daarom verkopen we militaire headsets en een headset met koptelefoon,
  • Maar ook extra accu’s als u lang moet werken en opladers waar u minstens 6 accu’s aan kunt verbinden,
  • Extra sterke antennes voor een langer bereik,
  • En we bieden de service om uw portofoon van te voren af te stellen op bepaalde kanalen. Dan kunt u er na ontvangst direct mee gaan werken.

Handig als er gevaar dreigt

De walkietalkie wordt dus nog erg veel gebruikt in diverse sectoren. Een set met “oortjes” zoals u die in supermarkten en fastfoodketens tegenkomt vallen hier in principe ook al onder. Ze zullen de veiligheid en klantgerichtheid van uw personeel vergroten omdat een betere communicatie nu mogelijk is. U bent niet langer afhankelijk van de onbetrouwbare smartphone. Hebt u een keuze kunnen maken? Log dan eventueel in op uw profiel of vul al uw adres- en contactgegevens in. U kunt vervolgens direct betalen met behulp van vele online betaalservices. U krijgt dan een bevestiging in uw mailbox en we laten het u weten als het pakketje verstuurd is. Laat gerust een berichtje achter op onze website Portofoon – Walkie Talkie kopen? | De beste kwaliteit | WalkieTalkie.nl !

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn