Een royaal vakantiehuis? Italië heeft het allemaal!

5 maart 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

Een tijd geleden waren wij op zoek naar een mooi vakantiehuis. Italië is een land waar we heel erg fan van zijn en daarom wilden we graag weten of we ergens in dit land voor een zacht prijsje gebruik konden maken van een mooi vakantiehuis. Italië bleek een land te zijn waar het niet eenvoudig is om voor een lage prijs gebruik te kunnen gaan maken van een vakantiehuis. Italië en de Italianen die er wonen zijn namelijk nogal van de centen en daarom zie je wel dat er overal huisjes worden aangeboden, maar daar moet je werkelijk kapitalen voor neertellen. Omdat mijn man ik en ik maar simpele arbeiders zijn, wilden we niet een tweede hypotheek hoeven af te sluiten om met de familie op vakantie te gaan en daarom gingen we op zoek naar een goedkoop vakantiehuis. Italië is een land waar je namelijk ook voor lage prijzen heel mooie dingen zou moeten kunnen vinden, zo hoorden wij van een goede vriend van ons die al jaren in dit mooie land komt en die dus niet alleen van de hoed weet maar ook heel goed op de hoogte is van de rand wanneer het gaat over het land in de vorm van een laars. In de onderstaande twee alinea’s wil ik graag nog wat meer vertellen over mijn ervaringen en wil ik ook graag vertellen hoe ik uiteindelijk gevonden heb wat ik zocht: een mooi vakantiehuis. Italië bleek namelijk heel veel moois binnen haar landsgrenzen te hebben en daar wil ik u graag kond van geven. Wat ik u nu alvast kan verklappen is dat het handig is om goede contacten te hebben. Op die manier kun je namelijk heel veel geld besparen.

Een vorstelijk vakantiehuis? Italië heeft er velen!

Een tripje naar zuidelijk Europa doe je niet iedere dag en daarom is het fijn om te kunnen beschikken over een goed vakantiehuis. Italië, ik gaf het in het voorgaande reeds aan, is een land waar je heel veel mogelijkheden hebt op dit gebied en het is daarom ook goed om te weten dat je voor een laag prijsje gebruik kunt gaan maken van een heel mooi vakantiehuis. Italië lijkt wellicht heel duur maar als je goed zoekt, kun je hier heel voordelig een fantastische tijd doorbrengen. Dat moet heel fijn zijn om te horen lijkt mij zo. Het is in ieder geval een feit dat ik altijd heel vrolijk word van het feit dat dingen waarvan ik dacht dat ze heel duur zouden zijn, ook heel betaalbaar blijken te zijn. Afijn, ik dwaal een beetje af en dat is jammer want ik wilde iets schrijven over een vakantiehuis. Italië als het land waar dit etablissement staat. In de laatste alinea van deze tekst wil ik graag nog wat meer vertellen over het bedrijf waar wij onze topdeal hebben gevonden. Ik kan u zeggen dat dit bij Eurocottage.com was en dat wij heel erg tevreden zijn over deze firma.

Een goedkope maar fantastische vakantie!

Wij vinden het fijn om gebruik te kunnen maken van een mooi vakantiehuis. Italië bleek heel veel keus te bieden op dit gebied en dat vonden wij heel fijn om te merken. Vandaar dat wij ook niet lang geaarzeld hebben om hier een boeking te plaatsen. Kortom:

  • Wij hebben een heuse droomvakantie weten te boeken
  • Wij zijn heel erg tevreden over de fantastische service van Eurocottage
  • Wij raden deze firma aan iedereen aan die momenteel ook een onvergetelijke vakantie wil gaan boeken

Kijk daarom vandaag nog maar even op de geheel vernieuwde website van dit prachtige bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn