Gemakkelijk een eta voor Canada aanvragen

15 januari 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

Wanneer u naar het prachtige Canada op vakantie wilt gaan, is het van belang dat u een eta voor Canada aanvraagt. Dit geldt in elk geval voor de meeste mensen. Het is namelijk sinds maart 2016 noodzakelijk om met een elektronisch paspoort eerst toestemming voor het reizen aan te vragen bij de Electronic Travel Authorization. Het maakt niet uit of u met het vliegtuig of met een schip naar Canada wilt afrijzen, in beide gevallen moet u eerst een eta voor Canada aanvragen. Een eta voor Canada aanvragen is echter helemaal niet moeilijk en u heeft het zo gedaan. Het is belangrijk dat u op tijd begint met de aanvraag. Zonder deze toestemming is het namelijk niet mogelijk om het land binnen te komen en dan heeft u voor niets een dure vakantie geboekt. U kunt via de website eta-aanvragen.nl precies zien wat er allemaal moet gebeuren en wanneer u moet beginnen met aanvragen. Hier vindt u bijvoorbeeld ook veel extra informatie, zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. U vindt bijvoorbeeld informatie over:

  • De geldigheid van deze eta
  • Hoe u online kunt betalen
  • Het aanvraagproces

Wanneer u de informatie goed doorleest ziet u snel wat er allemaal mogelijk is. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zeker gewoon op vakantie. Vier weken van te voren moet de eta uiterlijk worden aangevraagd. Een eta voor Canada aanvragen gaat dan zeer snel. Vaak duurt de behandeling van uw aanvraag maar enkele dagen, maar het is ook mogelijk dat u langer dan 3 dagen moet wachten. In die gevallen is het fijn dat u snel begonnen bent. Op de website kunt u altijd lezen wat u moet doen in de gevallen dat de eta niet meteen wordt toegezegd. Het is in elk geval niet zo dat u dan meteen uw hele vakantie moet annuleren. U kunt dan naar de Canadese ambassade om alsnog een spoedvisum aan te vragen. In de meeste gevallen lukt het dan op die manier om toch het land binnen te komen en uw vakantie te starten.

Snel een eta voor Canada aanvragen

Wilt u een eta voor Canada aanvragen? Ga dan snel naar de website eta-aanvragen.nl. Hier vindt u alles over de mogelijkheid om snel een eta aan te vragen. Op de website kunt u met een Nederlandstalige handleiding snel uitzoeken wat er precies moet gebeuren. Ook via de knop onderaan de pagina komt u meteen terecht op de site waar u aan kunt vragen. Een eta voor Canada aanvragen is dus helemaal niet lastig. Het is ook van belang dat u goed kijkt tot wanneer de eta voor Canada geldig is. U wilt wellicht wat vaker op vakantie naar dit land en dan is het zonde om alles weer opnieuw aan te vragen terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. U kunt namelijk tot maximaal 5 jaar gebruik maken van dezelfde eta. Dit komt voor veel mensen natuurlijk handig uit. U hoeft ook niet extra te gaan betalen. Wel is het van belang dat u let op de verloopdatum van uw paspoort. Wanneer uw paspoort verloopt, verloopt uw eta toestemming ook automatisch.

Informatie opvragen

Een eta voor Canada aanvragen kan lastig zijn wanneer u dit nog nooit eerder gedaan heeft. Kijk daarom altijd even naar de mogelijkheden om contact op te nemen. U kunt dit gemakkelijk en snel doen om al uw vragen te stellen. Bel dus gerust of stuur een email en u wordt altijd snel geholpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn