Hottubs voor ontspanning

9 februari 2017

Posted in Nieuws

In drukke tijden heeft iedereen behoefte aan ontspanning en mensen bereiken dat op verschillende manieren. Een manier die echter voor iedereen werkt, is tot rust komen in hottubs. Het heerlijk warme water is echt weldadig voor ons lichaam, het verwarmt je door en door en dat is een prettig gevoel. Het zorgt ervoor dat je zenuwen en je spieren helemaal tot rust komen en zo vloeit de stress als het ware gewoon uit je lijf. Maar waarom nu kiezen voor hottubs en niet gewoon voor een ligbad in badkamer? Ook daarin kun je immers genieten van warm water en kun je volkomen ontspannen. Een groot verschil tussen een hottub en ligbad is het formaat. De tub is hoog en rond en biedt daardoor de mogelijkheid om er met verschillende mensen in te zitten, terwijl een ligbad plaats biedt aan één persoon om in te liggen. Sommige mensen vinden het liggen fijn, anderen vinden dat ligbaden geen prettige houding aan het lichaam geven en geven de voorkeur aan rechtop zitten. Een ander groot verschil tussen baden en hottubs is natuurlijk het feit dat de eerste binnenshuis geplaatst worden en de tweede meestal buitenshuis, hoewel plaatsing in huis ook wel mogelijk is.

Hottubs plaatsen in je tuin

Wat is er nu zo fijn aan hottubs in de tuin? Wat is het voordeel ten opzichte van binnenshuis een bad nemen? In de eerste plaats is het natuurlijk zo dat de meeste mensen tegenwoordig veel te weinig buiten komen, vaak vanwege het werk, maar ook vanwege de invulling van de vrije tijd. Voor een gezond lichaam hebben we echt buitenlucht en zon nodig, dit voor onder meer de aanmaak van voldoende vitamine D. Buiten een bad nemen geeft je dus de mogelijkheid om te ontspannen en meteen wat meer tijd in de buitenlucht door te brengen. Daarnaast geven hottubs je ook de kans om meer van je tuin te genieten. Als je daar zo stilletjes in zit, zul je de vogels horen fluiten en allerlei beestjes zien bewegen. Je kunt zo dus meer genieten van de natuur. Het grote pluspunt van hottubs is ook dat je ze eigenlijk op iedere plek kunt laten plaatsen. Je kunt dus rond je huis zelf je favoriete plekje uitkiezen waar deze moet komen te staan. Zo kun je echt op een ultieme manier genieten van een heerlijk warm bad in de buitenlucht, zowel ‘s zomers als ‘s winters.

Hottub Select biedt hoge kwaliteit

Voor het echt kunnen genieten van hottubs, is het wel van belang dat deze een hoge kwaliteit hebben en garant staan voor veel gebruiksgemak. Dat is zeker het geval als je kiest voor een van de exemplaren die je bij Hottub Select kunt kopen. Alle hottubs in hun collectie:

  • zijn snel gevuld met water en lopen ook snel weer leeg
  • verwarmen het water in korte tijd en houden dit lang op een aangename temperatuur
  • zijn heel eenvoudig schoon te maken
  • bieden gegarandeerd veel gebruiksgemak

Kijk je bij hun collectie, dan zul je zien dat zij tubs van verschillende materialen aanbieden. Je kunt kiezen voor hout, maar ook voor aluminium of kunststof. Elk materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen en niet alles zal even goed bij jouw situatie passen. Twijfel je over de mogelijkheden voor jouw tuin? Vraag dan gerust eens advies aan een van de medewerkers van Hottub Select. Zij weten als geen ander wat de verschillen en de mogelijkheden zijn en kunnen jou adviseren welke van hun hottubs voor jouw specifieke situatie de beste keus is! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn