Vraag een esta usa aan!

17 augustus 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Reizen zonder esta naar usa is absoluut af te raden. De veiligheidsmaatregelen sinds die tragische dag in september van 2001 zijn enorm aangescherpt en de Verenigde Staten heeft helaas geen enkele reden om ze te verlagen. Immers, terroristische aanslagen zijn aan de orde van de dag. Een reden des te meer voor hen om de esta naar usa verplicht te maken voor vrijwel iedereen in de wereld. En dat is erg jammer, maar wel zo veilig voor een groot land dat twee kustlijnen bevat. Wilt u graag op vakantie of zakenreis naar dit land? Dan moet u dus een esta naar usa aanvragen en dat kan via onze website. In tegenstelling tot het visum dat u nodig hebt voor Canada bent u met het invullen van deze vragenlijst wel even bezig. Maar toch zal het esta naar usa aanvragen niet langer dan een halfuurtje in beslag nemen. U kunt lachen om de grappige vragen die in deze standaardvragenlijst zijn opgenomen. De vreemdste is misschien nog wel: “bent u een terrorist?”. Uiteraard wordt u automatisch geweigerd als u daar bevestigend op antwoord. Afijn, vergeet een esta naar usa niet op tijd aan te vragen als u geen vertraging op wilt lopen. Er zijn namelijk een aantal argumenten te bedenken waardoor uw aanvraag geweigerd wordt.

De esta usa mag u absoluut niet vergeten

Een aantal belangrijke redenen waarom de esta naar usa aanvraag gaat mislukken hebben we voor u opgesomd. Dit lijken ons voor u de meest relevante argumenten. Voor een hele lijst verwijzen we u door naar onze website: esta-aanvragen.com.

  • U hebt een noodpaspoort. Et normale paspoort heeft een chip die gescand kan worden. de noodversie niet. Grote kans dat uw aanvraag voor een esta naar usa wordt geweigerd!
  • Als u de vorige keer langer bent gebleven dan is toegestaan, loopt u een groot risico om wederom te worden geweigerd. Maak deze domme fout dus nooit, ook al is het nog zo leuk.
  • Uiteraard wordt het u moeilijk gemaakt als u een strafrechtelijk verleden hebt. Verzwijgt u dit en men komt er achter, dan maakt het nog moeilijker voor uzelf. Vul daarom de esta naar usa aanvraag goed in!
  • Bent u na 2011 in landen geweest zoals Syrië, Irak of Iran? Dan bent u automatisch verdacht en wordt u dubbel gecheckt.

U leest het, er zijn heel wat redenen die ervoor kunnen zorgen dat uw esta naar usa aanvraag wordt geweigerd. En deze argumenten kunnen u best overkomen. En dat is wederom een goede reden om zo vroeg mogelijk te beginnen met het aanvragen van de esta naar usa.

Hebt u dit visum niet? Dan mag u niet eens vertrekken

Hebt u nog vragen over de aanvraag? Dan staan wij voor u klaar. Schroom daarom niet maar neem contact op als u bang bent het formulier in te vullen of erger nog: dat de kans aanzienlijk groot is dat de esta gaat worden afgekeurd. Wij helpen u bij het invullen, daar doen we beslist niet moeilijk over. Wist u dat u het altijd een tweede, derde en vierde keer kunt proberen? Als u duidelijk kan maken dat u geen kwade bedoelingen hebt en geen banden hebt met bepaalde personen dan is er niets aan de hand. Wel is het mogelijk dat u eenmaal in de Verenigde Staten uw koffers open moet maken en misschien zelfs wordt verhoord. Maar ook dergelijke procedures zijn vrij standaard en niets om u zorgen over te maken. Overigens geldt dit allemaal voor een zeer klein percentage dat naar de V.S. reist. De meeste mensen krijgen gewoon hun esta!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn