Telefoonnummer ASR

26 december 2017

Posted in Nieuws

Er zijn in Nederland verschillende maatschappijen waar jij de nodige verzekeringen kunt afsluiten. Graag wil je natuurlijk eerst meer weten over de mogelijkheden die zij bieden, daarom is het goed om via het telefoonnummer ASR medewerkers te spreken als je bijvoorbeeld overweegt om naar hen toe te gaan voor jouw:

  • inboedelverzekering
  • woonverzekering
  • reisverzekering

Of kies je liever een van hun andere producten? Zij hebben vele verschillende verzekeringsproducten die zij jou kunnen aanbieden. Je kunt er voor kiezen om slechts één bij hen af te sluiten of om al jouw verzekeringen bij hen onder te brengen. Natuurlijk wil je dan wel eerst meer weten over de voorwaarden en de kosten. Via het telefoonnummer van ASR kun je dit uitstekend te weten komen. Als je naar hen belt, dan krijg je een van hun deskundige medewerkers aan de lijn die jou graag meer vertelt over het product waar jij interesse in hebt. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden bovendien korting als je alles via hen laat lopen en via het telefoonnummer van ASR kun je achterhalen of dit ook voor deze verzekeringsmaatschappij geldt. Zo komt je er snel achter of het voor jou interessant is om met hen een contract af te sluiten.

Telefoonnummer ASR noodzakelijk?

Is het nu echt nodig om over het telefoonnummer bij ASR te beschikken om meer te weten te komen over hun verzekeringsproducten? Nee, niet direct. Je kunt immers online vaak ook al heel veel informatie vinden over bijvoorbeeld hun inboedelverzekering. Ook kun je vaak via hun website wel informatie aanvragen. Maar nadeel hiervan is dat het altijd om teksten gaat die niet specifiek op jou zijn toegesneden. Het maakt voor je woonverzekering of inboedelverzekering bijvoorbeeld heel wat uit hoe groot je huis is, wanneer deze gebouwd is, of jij veel dure bezittingen hebt of juist niet. Allemaal zaken die in de algemene informatieteksten niet meegenomen kan worden. Bel jij via het juiste telefoonnummer ASR medewerkers, dan kunnen deze jou veel gerichter informeren. Zij kunnen de belangrijkste variabelen met jou doornemen en jou meer vertellen over hoe dit bijvoorbeeld de hoogte van jouw premie beïnvloedt. Je krijgt door dit een op een contact dus een veel beter beeld van wat je echt in jouw specifieke situatie van deze verzekeringsmaatschappij kunt verwachten. Als je overweegt om voor deze maatschappij te kiezen, dan is het dus aan te raden om eerst eens het telefoonnummer van ASR te draaien en met hen in gesprek te gaan.

Laat je doorverbinden

Wil je bellen naar het telefoonnummer van ASR, dan moet je natuurlijk nog wel eerst het juiste nummer vinden. Dit klinkt als een niet al te moeilijke opgave, maar dat kan het toch wel zijn. Waarom kan het nu zo lastig zijn? Omdat het op hun eigen site niet altijd even eenvoudig is om de juiste contactgegevens te achterhalen. Bovendien beschikken veel grote instellingen over meerdere nummers en het kan voor jou dan onduidelijk zijn welke jij nu het best kunt draaien. Wil jij zonder problemen aan het juiste telefoonnummer van ASR komen, dan doe je er goed aan om NL Contact te contacteren. Je kunt bijvoorbeeld via een sms deze gegevens bij hen opvragen, maar je kunt ook even met hen telefoneren. Zij geven je dan direct het juiste nummer en zij bieden je zelfs de optie om je meteen met hen door te verbinden. Dat is natuurlijk helemaal ideaal als jij dergelijke zaken bijvoorbeeld graag onderweg regelt. Je hoeft dan niet zelf opnieuw een nummer in te toetsen! Zoek jij het goede telefoonnummer van ASR, dan bel je dus gewoon even met NL Contact of kijk je op de website http://nl-contact.nl/klantenservice/asr/!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn