Simpel en snel een visum voor Turkije aanvragen

1 maart 2016

Posted in Nieuws

Evisumdienst - Visum TurkijeAls u op reis gaat naar Turkije, dan heeft u een visum voor Turkije nodig. Een visum voor Turkije functioneert als een soort verblijfsvergunning waarmee u voor een bepaalde tijd in het land mag verblijven. Gelukkig is een visum voor Turkije niet lastig te verkrijgen. U kunt natuurlijk naar de Turkse overheid om een visum voor Turkije aan te vragen, maar dit kunt u alleen via het internet in het Engels doen en er zijn geen mensen die u hiermee kunnen helpen. In vroegere tijden kon u een visum voor Turkije altijd op de luchthaven kopen op het moment dat u was aangekomen en net uit het vliegtuig was gestapt. Deze praktijken zijn helaas niet meer waardoor het voor u als reiziger nu iets lastiger is geworden. De Turkse overheid wil namelijk dat een visum voor Turkije van te voren door de reizigers wordt aangeschaft. Dit betekent dat een visum voor Turkije niet meer op de luchthaven bij de aankomst van de vlucht gekocht kan worden. Hierdoor is het nu het handigste geworden om via het internet van te voren een visum aan te schaffen. Via het internet kunt u een visum voor Turkije van te voren bestellen wat vervolgens naar u wordt toe gestuurd via de e-mail. Deze kunt u na ontvangst zelf uitprinten waardoor u het tijdens de reis al bij u kunt hebben. Bij aankomst hoeft u dus geen visum voor Turkije meer aan te schaffen, maar u kunt de geprinte versie laten zien en klaar is Kees. Het is tevens mogelijk om het visum voor Turkije op de website van de Turkse overheid te kopen. De website is in het Engels en u kunt alleen betalen met een creditcard, wat natuurlijk geen probleem hoeft te zijn als uw Engels goed is en u een creditcard hebt. Daarnaast is het niet mogelijk om de visums per post te ontvangen op deze manier. Daarom kan het makkelijker zijn om een visum voor Turkije te regelen via een visumdienst. Deze dienst regelt visums via de officiƫle diensten en regelt dus alle bemiddeling voor u. Dit kan u een hoop gedoe en kopzorgen schelen. U bent iets duurder uit per visum, maar u zult zien dat het uiteindelijk maar weinig in prijs zal verschillen. Daarbij bent u er wel van verzekerd dat alles goed geregeld is voordat u op reis gaat en dit geeft rust.

De voordelen van een visum voor Turkije aanvragen via de visumdienst

Een visumdienst kan het voor u een stuk makkelijker maken om een visum voor Turkije te regelen voor uw reis. U kunt het ook zelf doen via de website van de Turkse overheid, maar er zijn een aantal voordelen die de visumdienst u te bieden heeft. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • De visumdienst is telefonisch en via de email te bereiken en u wordt persoonlijk en in uw eigen taal te woord gestaan.
  • De aanvraag procedure is een stuk gebruiksvriendelijker bij de visumdienst. U kunt hier bijvoorbeeld vier visums aanvragen op hetzelfde formulier en dit kan u een hoop werk schelen.
  • Het is mogelijk om de visums via de post te ontvangen tegen een kleine meerprijs.
  • De visums kunnen betaald worden door middel van iDEAL. Deze betaaldienst is direct gekoppeld aan uw bankrekening en dit maakt deze betaalmethode zeer betrouwbaar en veilig. U hoeft dus niet in het bezit te zijn van een creditcard om op deze manier een visum voor Turkije te verkrijgen.
  • Uw aanvraag wordt beoordeeld door het personeel bij de visumdienst en er wordt contact met u opgenomen indien er onduidelijkheden zijn over uw aanvraag.
  • De kosten zijn minder dan 26 euro per visum. Dit scheelt slechts 6 euro met de prijs van ongeveer 20 euro die de Turkse overheid rekent voor een visum voor Turkije.

Al deze punten dragen er aan bij dat het voor u erg makkelijk wordt gemaakt om een visum voor Turkije te verkrijgen. Daarom is het zeer aan te raden om een visum voor Turkije via de visumdienst te bestellen indien u niet goed bent u de Engelse taal, u niet over een creditcard beschikt of de visums graag per post wilt ontvangen.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op de website

Een visum voor Turkije kan eenvoudig en snel geregeld worden via de visumdienst. Indien u meer wilt weten over hoe dit precies in zijn werk gaat is het wellicht een goed idee om een kijkje te nemen op de website van de visumdienst. Voor het bestellen van een visum voor Turkije zijn er enkele dingen om rekening mee te houden. Dit zijn zaken als de geldigheid van uw paspoort of ID kaart. Deze moet namelijk gedurende een minimale lengte van 8 maanden geldig zijn vanaf de ingangsdatum van uw visum. Daarbij is het handig om te weten hoelang van te voren u het desbetreffende document moet aanvragen. Het zou natuurlijk zeer onhandig zijn als u hier te laat mee bent en daardoor uw vakantie in het water valt. Ook vindt u hier informatie over praktische zaken, zoals wie er zoal een visum nodig hebben voor het maken van een reis naar Turkije. Voor antwoord op deze vragen kunt u het beste naar de website gaan waar er een zeer uitgebreide uitleg wordt gegeven over de visums en de regels. Daarbij is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn