Genezing ziekte van Lyme

14 april 2016

Posted in Nieuws

Ziekte-van-lyme - Genezing ziekte van LymeWist u dat een onschuldig insect zoals de teek helemaal niet zo onschuldig is als hij lijkt? 20 procent van deze beestjes dragen een gevaarlijke bacterie met zich mee en die bacterie kan een zeer nare ziekte teweegbrengen. Deze ziekte noemt men de ziekte van Lyme. Bent u hiermee gediagnosticeerd en bent u hier op tijd mee? Dan is genezing van ziekte van Lyme mogelijk. Over het algemeen wordt u aanbevolen om antibiotica te slikken. Na een dergelijke kuur zijn de bacteriën door uw bloedcellen in combinatie met dit geneesmiddel gedood en nemen de klachten af. Genezing van ziekte van Lyme is dus niet al te moeilijk. Maar het is wel erg lastig om er achter te komen dat u deze ziekte in de eerste plaats hebt. Hoe kunt u genezen worden van iets als u niet weet dat u het hebt? Voelt u zich al tijden slapjes? Hebt u last van een lichte depressie, kunt u zich moeilijk concentreren en hebt u vaak hoofdpijn? Weet u zeker dat het niet door iets psychisch komt en hebt u al wat onderzoeken gehad waar niets uitkwam? Dan kan het maar zo zijn dat genezing van ziekte van Lyme noodzakelijk is. Laat dan uw bloed checken op de bacterie die deze ziekte verspreidt: de Borrelia-bacterie. Genezing van ziekte van Lyme wordt alsmaar moeilijker als dit pas in een laat stadium wordt gedetecteerd. We willen u natuurlijk niet bang maken maar het is u hopelijk al wel duidelijk dat dit een ziekte is die uw immuunsysteem aanvalt. Dat is trouwens niet het enige systeem dat verstoord raakt. U kunt deze ziekte, zeker de chronische variant, vergelijken met andere ziektes die uw lichamelijke systemen aanvallen zoals HIV/Aids en tuberculose. Zoekt u genezing? Ziekte van Lyme is door ons te genezen! Zoek daarom niet langer naar genezing van ziekte van Lyme maar neemt u na het lezen van deze tekst direct contact met ons op. We willen erg graag een afspraak voor u inplannen zodat we snel kunnen beginnen aan de behandeling, aan de genezing! Ziekte van Lyme kan het beste in de kiem worden gesmoord, maar ook al lijdt u er maanden zo niet jaren aan, wij hebben een goede oplossing voor u!

Zoek genezing. Ziekte van Lyme is geen pretje

Bent u gebeten door een teek? Dan is het zaak om de teek zo snel mogelijk te verwijderen. Ook al draagt de teek de bacterie bij zich, het is niet altijd zo dat deze bacterie in uw bloedbaan terechtkomt. Zeker niet als u snel de teek vindt en met een tekenpen uit uw huid verwijdert. Doet u dit nooit met de hand, dan hebt u de kans het lichaam van het kopje af te scheuren. De kop blijft dan achter in uw huid met alle gevolgen van dien zoals een nare ontsteking van de huid. Een andere fout die vaak wordt gemaakt is het behandelen met alcohol. Men denkt dat de teek als het ware dronken wordt en uw huid loslaat. Maar het maakt de kans op een ziekte of een infectie enkel groter! Gebruik te allen tijde een tekenpen. Hebt u die niet? Bestel er dan snel een en stop het in uw EHBO-koffer. Zoekt u genezing? Van ziekte van Lyme? Dan zult u genezing van ziekte van Lyme bij ons vinden. We hebben hier een speciale kliniek voor in onze zogenaamde LymeCenter! De behandeling voor de genezing van ziekte van Lyme is genaamd “biofotonentherapie” en is nog niet zo lang geleden ontwikkeld in Duitsland. Het is erg moeilijk om in te schatten hoeveel behandelingen u nodig hebt. Het heeft te maken met de duur van uw ziekte, in welke hevigheid het aanwezig is en hoe gevoelig u bent voor de behandeling. Na een behandeling of 5 zult u de genezing van ziekte van Lyme hopelijk al wat merken. In ieder geval zult u verbetering moeten voelen. Voor de gehele genezing van ziekte van Lyme kan het al binnen 15 behandelingen zo zijn dat u er helemaal vanaf bent. Maar het is ook voorgekomen dat mensen meer dan 50 behandelingen nodig hadden. Vraagt u trouwens aan uw verzekeraar of u voor deze vorm van therapie verzekerd bent!

Meer weten? Bezoek dan de website en neem vervolgens contact met ons op

De genezing van ziekte van Lyme kan niet langer op zich laten wachten. Zoals we al zeiden werkt een kuur antibiotica over het algemeen goed. Maar hebt u de chronische variant te pakken? Dan is er meer werk aan de winkel. Dan krijgt u eerst diverse voedingssupplementen en inderdaad antibiotica zodat uw immuunsysteem en uw weerstand verbetert. Accupunctuur kan daarbij erg goed helpen. Vervolgens krijgt u biofotonentherapie en dan bent u er hopelijk snel van verlost. U moet niet denken dat genezing van ziekte van Lyme eenvoudig is als u de chronische variant hebt. Men noemt de ziekte van Lyme chronisch als u er meer dan een jaar last van hebt. Mocht het trouwens overgaan en hebt u het nooit behandeld, dan kan het na maanden, zelfs na jaren in alle hevigheid terugkomen. Vergist u zich dus niet: zonder een degelijke behandeling komt u er helaas niet vanaf! Voelt u zich al tijden ziek, dan kan het dus zijn dat u de ziekte van Lyme hebt. Een aantal symptomen hebben we hieronder op een rijtje gezet:

  • Huiduitslag, -afwijking en koorts
  • Hoofdpijn, spierpijn en ernstige vermoeidheid
  • En/of evenwichtsstoornissen en vergeetachtigheid.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn