Decopatch papier goedkoop bestellen

15 augustus 2019

Posted in Vrije tijd en Hobby

In de webshop van CreaPoint kun je decopatch papier heel goedkoop bestellen. Dit is super fijn voor de fervente knutselaar zoals ik. Ik hou namelijk enorm van decopatchen (ook wel decoupage genoemd) en ben daarom heel erg fan van deze webshop. Decopatch is een techniek waarbij je allerlei objecten kunt versieren met papier. Dit papier is heel dun, maar tegelijkertijd erg stevig, waardoor het niet snel scheurt als je het nat maakt met lijm. Decopatch papier goedkoop bestellen is super fijn als je het zoveel gebruikt als ik, want anders zouden de kosten voor mijn hobby echt de pan uitrijzen. Aangezien ik er niet echt iets aan verdien (los van de kleine vergoeding die ik soms van mensen krijg als ik iets op maat maak) wil ik er ook niet teveel geld aan uitgeven. Bovendien vindt mijn vriend deze hobby maar onzin en schrikt hij zich dus een hoedje als ik weer eens een flinke lading decoupage papier heb besteld. Echter, in de webshop van CreaPoint vallen de prijzen voor decoupage papier best wel mee en kan ik dus een hele doos vol bestellen zonder er teveel voor te hoeven betalen. Ze hebben echt het mooiste decopatch papier goedkoop ingekocht en kunnen daarom volumevoordeel bieden aan de consument die geniet van deze hobby, zoals ik.

Voorbeelden van decoupage papier

Bij CreaPoint kun je decopatch papier goedkoop bestellen met allerlei verschillende printjes. Ik vind het altijd een kunst om diverse prints naast elkaar te combineren en toch een gebalanceerd resultaat te krijgen. Soms kan het nog best moeilijk zijn om de juiste kleuren- en patrooncombinaties te vinden, en precies daarom wil altijd decopatch papier goedkoop bestellen bij CreaPoint. Ik koop namelijk meestal een flinke lading papier met allerlei printjes, en heb dus altijd veel keus uit al die verschillende designs als ik aan het decopatchen ben. Bij CreaPoint kun je dit decopatch papier zeer goedkoop bestellen, maar dit doet niet af aan de kwaliteit! Ze hebben namelijk decoupage papier met een zeer fijne structuur en bovendien super veel designs, zoals:

  • Ruitjes
  • Hartjes
  • Allerlei dieren
  • Bloemen
  • Effen kleuren

Effen decopatch papier goedkoop bestellen

Meestal heeft decopatch papier allerlei leuke printjes en designs, maar bij CreaPoint kun je ook effen decopatch papier goedkoop bestellen. Ze hebben het in meerdere kleuren, zoals blauw, groen en rood. Zelf vind ik dat super fijn want soms is het heel moeilijk om meerder decoupage printjes met elkaar te combineren. Je hebt dan een effen stukje papier nodig om ertussenin te gebruiken waardoor het minder druk oogt. Ik hou heel erg van de combinatie rood met zwart en wit. Dit oogt super stijlvol aan de ene kant, en aan de andere kant heeft het iets heel erg Hollands, zeker als je er een beetje blauw bij doet of bijvoorbeeld een decoupage papiertje met koeienprint. Ik heb al best veel accessoires met deze combinatie beplakt, en gebruikt als decoratie in onze zwart met witte woonkamer. Zolang ik mijn decopatch papier goedkoop bestel bij CreaPoint.nl vindt mijn vriend het allemaal prima, maar ik mag er nog steeds niet teveel geld aan uitgeven, want hoe je het ook went of keert, het is en blijft een hobby. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn