De tijd van uw leven boekt u bij vakantiepark PonyparkCity

2 februari 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Dat vakanties perfect kunnen worden besteed op een vakantiepark, dat bewijzen de medewerkers van vakantiepark PonyparkCity. Waarom u het beste hier een vakantiehuisje kunt boeken:

  • Een pony beschikbaar bij uw vakantiehuisje
  • Gratis ponyrijlessen
  • Gratis toegang tot attractiepark Slagharen
  • Diverse activiteiten op het vakantiepark

De vakantiehuisjes zijn erg geschikt voor maximaal twee volwassenen en vier kinderen. Een dergelijk huisje is van alle gemakken voorzien, zoals een keuken om lekkere maaltijden in te koken. Ook vindt u er natuurlijk een douche en toilet. Om bepaalde spullen koel te kunnen bewaren, heeft u ook de beschikking over een koelkast en kunt u op een regenachtige dag er ook voor kiezen om een dagje televisie te gaan kijken. De auto hoeft niet achter te blijven op een parkeerterrein. Uw auto kunt u namelijk gewoon kwijt bij uw huisje, zodat u altijd uw auto in het zicht heeft. De kinderen zullen zich enorm vermaken in één van de twee stapelbedden. Terwijl de kinderen uitmaken wie er boven of onder zal slapen, kunt u lekker een drankje gaan pakken en op de veranda plaats nemen. Ziet u het allemaal al voor zich, boek dan vandaag nog uw vakantie bij dit vakantiepark.

Het enige vakantiepark waar u de beschikking krijgt over een pony

Bent u op zoek naar een superleuke vakantie voor u en uw kinderen, dan kunt u natuurlijk kijken naar vakanties in het buitenland. U kunt aantal vliegtickets boeken en afreizen naar het verre zuiden om daar vervolgens te genieten van de natuur, de gezelligheid en van elkaar. Het nadeel is echter dat dit erg veel geld kost en niet vaststaat dat u daadwerkelijk ook allemaal de tijd van uw leven zult hebben in het land van uw keuze. U kunt aanzienlijk veel geld besparen door gewoon in Nederland te blijven. U hoeft natuurlijk niet op een saaie camping te gaan staan waar nooit iets te beleven valt. U hoeft geen campings op te zoeken die zijn gevestigd ergens achteraf in een bos. U hoeft al helemaal niet in een kleine caravan te gaan zitten met elkaar. We hebben voor u en uw kinderen echt een aanrader wanneer u een onvergetelijke vakantie wilt vieren met elkaar. Wat denkt u bijvoorbeeld van het vieren van een paar heerlijke weken in een vakantiepark? De kans bestaat dat u al eens uw vrije dagen heeft gespendeerd in een vakantiepark, maar heeft u ook al eens het vakantiepark Ponyparkcity bezocht? Dit vakantiepark is echt totaal anders dan alle andere vakantieparken waar u tot nu toe bent geweest. Het park is super veelzijdig waar een groot aantal vakantiehuisjes klaar staan om geboekt te kunnen worden. Dat is nog niet eens alles, want dit park staat er natuurlijk om bekend dat u er een Shetland pony bij kunt krijgen. Dat is hartikke leuk voor de kinderen. Ze hebben zo niet alleen een lief dier dat ze kunnen knuffelen, ze leren ook wat er komt kijken bij het verzorgen van zo’n dier. Een Shetland pony eet natuurlijk vooral gras, maar er is wel wat meer voor nodig dan ze alleen gras te laten eten. Zo is het van belang dat ze lekker geborsteld worden. Dit soort pony’s vindt het vaak erg fijn om uitgebreid geborsteld te kunnen worden, dus wat dat betreft kunnen uw kinderen zich al lekker uitleven. Misschien vindt u het zelfs wel leuk om er ook eens een borstel overheen te halen. De manen kunnen uitgebreid worden gekamd en er kunnen vlechtjes in worden gemaakt. De staart kan ook worden ingevlochten natuurlijk. Wist u trouwens dat de kinderen gratis ponylessen kunnen volgen op dit vakantiepark? Dat is hartikke leuk en één groot feest, zeker wanneer uw kinderen nog nooit hebben gereden op een pony. Dat zullen we allemaal goed gaan leren tijdens het verblijf op dit vakantiepark. Na deze vakantie zullen ze op school uitgebreid vertellen over hun ritjes op de pony en wat ze allemaal verder hebben beleefd. De kinderen hoeven zich niet alleen maar bezig te houden met de pony op dit vakantiepark, want er zijn zoveel meer mogelijkheden. Zo staat dit vakantiepark er bijvoorbeeld ook om bekend dat er voor veel entertainment wordt gezorgd. Uw kinderen en uzelf hoeven zich werkelijk geen moment te vervelen. Het is gewoon altijd leuk in dit vakantiepark en geen dag lijkt op elkaar.

Lever de verrassingsbon in en ontvang een leuk cadeautje

Uw kinderen krijgen beweging genoeg, want ze kunnen altijd terecht in één van de speeltuinen of gebruik maken van diverse sportfaciliteiten waar ze bijvoorbeeld kunnen voetballen of volleyballen. Er wordt ook regelmatig een bingo georganiseerd. Dat hoort natuurlijk bij het op vakantie zijn. Tijdens deze bingo kunnen er leuke dingen worden gewonnen. Bingo is gewoon een erg leuk spel waar jong en oud zich mee kunnen vermaken. Ook voor de ouders is het gewoon een erg spannend spel. Heeft u interesse in dit vakantiepark, bekijk dan eens de website via Ponyparkcity.nl. Hier vindt u alle benodigde informatie en kunt u ook gelijk een huisje boeken. Wilt u dus een onvergetelijke tijd beleven, boek dan een vakantiehuisje op dit vakantiepark. Reserveert u vandaag nog, dan ontvangen de kinderen een leuke knutselplaat om een eigen Lucky Luke gezicht in elkaar te knutselen. Op deze plaat zit ook een verrassingsbon. Bij inlevering van de verrassingsbon kan er een presentje worden verkregen. Wat dat presentje precies is, dat leest u op de website. U kunt zich natuurlijk ook laten verrassen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn