Voordelen van dakdragers

26 mei 2016

Posted in Nieuws

Vroeger gebruikte men karretjes of aanhangwagens om op vakantie te gaan, maar deze hadden een paar vervelende nadelen. De auto was niet wendbaar, je mocht vaak minder hard rijden en je moest uitkijken bij het inparkeren. Vandaag de dag bestaan er gelukkig diverse betere mogelijkheden. Je kunt tegenwoordig bijvoorbeeld kiezen voor dakdragers. Dakdragers zijn echt in opkomst, steeds meer mensen gaan met behulp van deze producten op vakantie. Dit is helemaal niet opvallend: dakdragers hebben een heleboel voordelen.

  • Ruimtebesparing
  • Niet afhankelijk van trekhaak
  • De fietsen kunnen mee

Het grootste voordeel van dakdragers is natuurlijk dat ze je heel veel ruimte besparen. Dit zie je terug op verschillende plaatsen in de auto. Op de achterbank hoeven niet langer tassen of bakken te staan. Dit is heel fijn voor de mensen die achterin zitten. Omdat dit vaak de kinderen betreft heeft dit nog een ander voordeel: omdat de kinderen comfortabel zitten zullen ze minder snel kattenkwaad uithalen. Ze zullen zich minder snel gaan irriteren en blijven daarom enigszins handelbaar. Ook in de kofferbak merk je het verschil. Waar je vroeger door lagen met tassen of kleren moest graven kun je al deze troep nu kwijt in een dakkoffer op het dak. Je monteert de dakdragers en binnen mum van tijd zitten al je spullen veilig op het dak van de auto. Natuurlijk kun je op dakdragers ook andere dingen monteren. Verder ben je met dakdragers niet langer afhankelijk van een trekhaak of van een karretje. Dit is heel prettig en je kunt je voorstellen waarom het fijn is om zonder aanhangwagen op vakantie te gaan. Zuinige auto’s worden bovendien vaak  niet meer geleverd met trekhaak, waardoor je eigenlijk verplicht bent een andere oplossing te zoeken. Door het monteren van dakdragers heb je binnen no time genoeg ruimte om comfortabel op reis te gaan. Op http://www.alleskanmee.nl vind je de beste dakdragers tegen de laagste prijzen. Werp eens een blik op deze site en bekijk alle producten die ze in huis hebben. Er zit gegarandeerd iets voor je tussen! Bij het uitkiezen van dakdragers en een bijbehorende dakkoffer is het wel belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. Zorg dat de auto niet te zwaar wordt, bepaal de maximale lengte van de dragers en zorg dat alles eenvoudig gemonteerd kan worden. Surf snel naar bovenstaande site en bestel vandaag nog!

Dakdragers en fietsen

Nederland is een echt fietsland. We gaan graag met zijn allen fietsen in het weekend en pakken ook geregeld de fiets naar het werk. Wat is er dan mooier dan een fietsvakantie in het buitenland, waarbij je ook nog eens gebruik kunt maken van je eigen fiets? De eerste optie bij het vervoeren van fietsen is natuurlijk de fietsendrager. Deze wordt op de trekhaak geplaatst en biedt ruimte voor 1 of 2 fietsen. Wanneer je auto geen trekhaak heeft is het echter niet mogelijk om een fietsendrager te monteren en moet je dus een andere oplossing zoeken. Sommige fietsen kunnen worden ingeklapt, waardoor ze in de kofferbak te vervoeren zijn. Voor deze fietsen betaal je vaak veel geld en bovendien moet je uitkijken dat de techniek tijdens het rijden niet kapot gaat. Je zit dan met een ingeklapte fiets die je niet meer kunt uitklappen! Passen de fietsen niet achter de auto of in de kofferbak, dan kun je deze met dakdragers gewoon op het dak kwijt. Je plaats de fietsen eenvoudig op de dragers en zet deze stevig vast. Binnen de kortste keren ben je klaar om op reis te gaan met je fietsen veilig op het dak. Zorg natuurlijk dat je van tevoren goed bekijkt hoe je de fietsen precies moet plaatsen, je wilt niet dat deze halverwege van de auto kukelen! Wanneer je een fiets op een dakdrager vervoert zijn er een aantal dingen waar je wel even op moet letten. Pas bijvoorbeeld goed op wanneer je door tunnels rijdt, met fietsen op je dak is de auto ineens een stuk hoger. Veel bestuurders hebben dit pas te laat door en komen in vervelende situaties terecht. Kies een route waarbij je zeker bent dat je geen lage tunnels tegen zult komen. Bekijk ook even of je auto nog in de parkeergarage van het hotel past voordat je deze naar binnen rijdt. Tot slot: het verbruik van de auto zal ook iets toenemen. Je vangt natuurlijk een stuk meer wind en dus moet je rekening houden met een wat hoger verbruik. Vergeet de dakdragers, wanneer je terug bent van vakantie, ook niet weer van het dak af te halen. Zelfs de aerodynamisch geslepen dragers vangen op hun beurt wind, waardoor je verbruik toch nog iets hoger blijft dan normaal.

Opslag van de toekomst!

Op http://www.alleskanmee.nl kun je terecht voor al je vragen over dakkoffers of dakdragers. Je kunt hier een keuze maken uit een gigantisch assortiment. Hierbij kun je filteren op verschillende merken en natuurlijk op de prijs die je zou willen betalen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je krom moet liggen voor een dure drager; je kunt gewoon een type uitzoeken dat binnen jouw budget valt. Op de site kun je ook terecht voor een heleboel andere autogerelateerde accessoires. Nu verkoopt de site trekhaken, startkabels en wieldoppen. Wanneer je voor 16:00 bestelt heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. Ben je niet tevreden, dan mag je de producten gratis retour zenden. Surf vlug naar de site en kies direct een leuk model uit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn