Strandbal bedrukken

26 maart 2016

Posted in Nieuws

Relatiegeschenken, u staat er misschien niet zo vaak bij stil hoe belangrijk ze kunnen zijn voor uw bedrijf. Dus de hoogste tijd om er eens wat over te lezen. Zeker als u moeite hebt met marketing of een beginnend bedrijf hebt. Of als u graag wilt uitbreiden, en welk bedrijf wil dat nou niet, dan kan het geen kwaad om te investeren in leuke relatiegeschenken. Natuurlijk kunt u heel cliché kiezen voor bedrukte pennen of papier maar wist u dat u ook een strandbal kunt bedrukken? Veel mensen zijn dol op het strand. Een strandbal bedrukken met uw logo trekt veel bekijks, zeker als mensen het meenemen naar een vol strand aan de Noordzee, in Italië of Spanje. Reken er maar op dat er altijd wel mensen zullen zijn die eventjes naar uw website toekomen. Ze zullen immers hun smartphone of tablet bij de hand hebben en het verbaast u vast niets dat er op dergelijke stranden tegenwoordig prima internetbereik is. Uw site zal daardoor snel gevonden worden. En iedereen gaat op vakantie dus zowel hooggeschoolden als laagopgeleiden zien de strandbal. Het bedrukken is een vak apart, daar is een speciale printer voor nodig die in staat is om deze plastic strandbal te bedrukken. En dat is dan ook waar wij om de hoek komen kijken. Het strandbal bedrukken is een van onze dagelijkse bezigheden en we beschikken dan ook over de juiste materialen en apparatuur om dat zo snel mogelijk voor u te doen. Klinkt u dat als muziek in uw oren en denkt u wel baat te hebben bij een grote hoeveelheid relatieartikelen? Kiest u dan eens voor iets anders dan pennen, keycords of sleutelhangers en kies voor de strandbal! Het bedrukken is voor ons een koud kunstje, dus u zult na het bestellen nooit langer dan een paar werkdagen hoeven wachten op deze producten. Sterker nog, als het om kleine oplages gaat, dan is het mogelijk om al binnen 48 uur te leveren. Kijkt u eens op onze website en lees nog veel meer over het strandbal bedrukken en onze andere producten op strand-ballen.nl.

Een strandbal bedrukken

Een groot voordeel van het strandbal bedrukken via onze site is dat u kiest voor de goedkoopste optie. Hoe is dat mogelijk? Ten eerste bestelt u online en dat biedt naast een behoorlijk besparing op onkosten nog vele andere voordelen. Denk aan het niet naar een winkel in de fysieke buitenwereld te hoeven gaan. Het besparen op reiskosten en reistijden en ga zo maar door. Ten tweede produceren wij alle strandballen zelf in onze fabriek. En dat is een groot voordeel want wij hebben niet te maken met andere producenten. Natuurlijk kopen we de materialen in die nodig zijn om er strandballen van te maken maar dat is dan ook alles. Daardoor houden we de kosten erg laag en profiteert u daar weer van want we hebben die voordelen uiteraard doorberekend in onze verkoopsprijzen. En u begrijpt wel dat als u een strandbal bedrukken wilt, u beter zoveel mogelijk in een keer kunt bestellen. Want we leveren ook nog eens groepskorting bovenop onze toch al lage prijzen. Als u een strandbal bedrukken wilt dan zijn er vele mogelijkheden. U kunt er immers van alles op laten zetten. Denkt u hier goed over na en kies een slagzin, logo of afbeelding uit dat past bij uw bedrijf. Ook is het verstandig om contactgegevens op de strandbal te bedrukken zoals uw adres, telefoonnummer en/of e-mailadres. Dan weet u zeker dat mensen die de bal zien, direct naar u op zoek gaan. We hebben verschillende type ballen. Een kleine greep uit het assortiment:

  • Ballen van 40 centimeter in doorsnede. Dit is verreweg de meest populaire variant
  • Kleine strandballen
  • En uiteraard grote strandballen
  • En tot slot hebben we ook vele andere opblaasbare 3d-objecten die u mee kunt nemen naar het strand zoals flessen en bananen. Ook deze opblaasbare plastic objecten zijn door ons te bedrukken.

Vragen over onze werkzaamheden? Neem contact op met de klantenservice

Een strandbal bedrukken is dus een gouden idee als u graag wat meer klandizie wilt hebben. Deel deze ballen uit tijdens open dagen, jaarbeurzen, conferenties en ga zo maar door. Klanten vinden het erg prettig om een zogenaamde “goody bag” te krijgen als ze jaarbeurzen afgaan. Dit zijn kleine tasjes met relatiegeschenken en monsters. Een goed moment om bezoekers kennis te laten maken met uw bedrijf dus verwen hen met iets leuks en origineels. Als klanten hun twintigste balpen krijgen dan snapt u ook wel dat u daar niet erg veel mee opschiet. Die pen verdwijnt in een bakje of etui en niemand die er ooit nog naar omkijkt. U kunt daarom beter iets origineels verzinnen en dat gaat u nu lukken als u met ons contact opneemt. Hebt u dan ook nog vragen over het strandbal bedrukken, onze overige werkzaamheden of de duur van een bestelling? Schroom dan niet langer maar klim in de pen en schrijf ons een e-mail. Bellen met onze klantenservice is ook geen onverstandig idee dus doet u dat! Online kunt u ook meteen een offerte aanvragen en het is geheel aan u om te besluiten om met ons in zee te gaan. Blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en bestel als eerste onze nieuwste collectie strandballen. Volg ons blog of kom zo nu en dan eens een kijkje op onze site nemen. Laat vandaag nog uw strandbal bedrukken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn