Koop nu artikelen met de beste kortingen

2 januari 2016

Posted in Nieuws

Veel mensen winkelen tegenwoordig vanuit het comfort van het eigen huis. Gewoon via internet kun je in deze tijden gemakkelijk online shoppen, want de meeste fysieke winkels hebben ook een website en veel nieuwe winkels hebben alleen maar een website en niet eens meer een fysieke winkel. Denk bijvoorbeeld aan Zalando. Omdat veel artikelen dus online te verkrijgen zijn kun je gemakkelijk kortingen scoren, want veel kortingen zijn via online codes al te bemachtigen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de kortingscodes bij bol.com. Als je een kortingscode hebt, dan vul je die in bij het afrekenen en vervolgens wordt de korting direct verrekend. Maar kortingen kun je niet alleen bij bol.com scoren. Sterker nog, bijna alle online webwinkels maken gebruik van aanbiedingen en kortingen. Je moet alleen even weten waar je moet zoeken om de juiste kortingen te kunnen scoren. Er is een website die alle kortingen van verschillende winkels en organisaties op één locatie aanbiedt en dat is kortingen.nl. Zoek je bijvoorbeeld speelgoed dan kijk je even op de website van kortingen.nl en dan zie je dat je bij Intertoys kunt bestellen met 20% korting. Dat is toch mooi meegenomen. Als je gewoon naar de winkel was gegaan of naar een andere willekeurige speelgoedwinkel, dan had je die 20% gewoon betaald. Je kunt overigens niet alleen kortingen scoren voor artikelen die je in winkels koopt. Want als je bijvoorbeeld een vakantie of een reisje wil boeken dan kan het best zijn dat je kunt besparen op je ticket of je hotel of op een activiteit tijdens je vakantie. Verder kun je ook kortingen scoren op bijvoorbeeld je telefoonabonnement of je energieleverancier. Het maakt niet uit waar je korting op krijgt, zolang je maar weet dat je op bijna alles wel korting kunt krijgen. Het handige aan kortingen.nl is dat je alles overzichtelijk op een rij hebt staan. Dus als je bijvoorbeeld schoenen nodig hebt, dan zoek je gewoon op de website of er ook schoenenwinkels zijn die toevallig een aanbieding hebben. Je kunt zelf zoeken op jouw favoriete winkel en dan kun je meteen zien of die winkel ook kortingen heeft. De winkels moeten met elkaar concurreren en natuurlijk moet jij daar als consument dankbaar gebruik van maken. Als je minder kunt betalen dan moet je dat zeker doen, want niemand houdt er van om teveel te betalen, zeker wij Nederlanders niet.

Kortingen als cadeautje of tip

Alle kortingen die je vindt op kortingen.nl zijn geheel en al toegankelijk voor iedereen die de website bezoekt. Dus net zoals jij op dit moment nog niet wist dat deze website bestond, zo zijn er misschien ook andere mensen in je omgeving die veel te veel geld betalen voor van alles en nog wat. Daarom kun je hen ook blij maken door ze bijvoorbeeld via facebook te taggen in combinatie met een korting. Het is dan ook erg gemakkelijk om mensen blij maken en zo kun je ook jezelf blij maken, want er is niets leukers dan iemand iets te geven. Niemand vindt het vervelend om een aanbieding tegen te komen, en als jij degene bent die ze op de aanbieding wijst en er op die manier voor zorgt dat iemand anders geld kan besparen dan ben jij uiteindelijk de held. In feite kun je op deze manier cadeautjes geven zonder dat je daadwerkelijk geld hoeft te besteden. En het kost je ook geen enkele moeite, want je kunt gewoonweg even een linkje delen. Sterker nog, je kunt het doen op het moment dat je zelf kortingen zoekt, want tijdens je zoektocht kun je eventueel andere aanbiedingen tegenkomen en die kun je dan weer delen. Het is ook niet zo dat je de aanbiedingen voor jezelf moet bewaren, want er is geen limiet. Je kunt dus zoveel mensen uitnodigen om van de korting gebruik te maken als je zelf wilt. Het is natuurlijk een truc om ervoor te zorgen dat jij ervoor zorgt dat zoveel mogelijk mensen gaan shoppen bij de winkels die je aanbeveelt, maar dat is natuurlijk niet relevant, want het enige wat je naasten weten is dat je ze wijst op een manier om geld te besparen en dat is dan ook het enige wat er toe doet.

De voordelen van de website

Natuurlijk heeft deze website, net als vele andere websites een aantal voordelen. De eerste is natuurlijk het feit dat je er fikse kortingen kunt krijgen. Maar er zijn ook nog wel wat voordelen te noemen over de site zelf. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Altijd de nieuwste kortingen
  • Vaak gratis producten
  • Gemakkelijke zoekmachine
  • Veel bekende winkels zijn aangesloten

Als je de website geregeld in de gaten houdt, dan kun je altijd gebruik maken van de meest recente kortingen. Dat is natuurlijk handig, want het is jammer als je constant achter de feiten aanloopt. Daar komt bij dat op het moment dat je er snel bij bent met de korting je vrijwel zeker weet dat de artikelen waar de korting op van toepassing is nog steeds op voorraad is. Een ander voordeel is dat je op de website vaak veel gratis producten kunt vinden. Het gaat op de site dus ook niet alleen om aanbiedingen of kortingen, maar je kunt ook gratis producten vinden. Dit zijn soms promotieartikelen, maar soms ook volwaardige artikelen. Het is maar net of je op het juiste moment kijkt en het geluk hebt dat je net even een gratis artikel mee kunt pakken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn